Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Elektromanyetik Tambur

Elektromanyetik Tambur

admin admin - - 4 dk okuma süresi
11 0

Elektromanyetik tambur ayırıcılar hurda geri dönüşüm fabrikalarında kullanılmaktadırlar. Elektromanyetik varil ayırıcılar hurda geri dönüşüm ve metal zenginleştirme projelerinde kullanılmaktadır. Güçlü, geniş kapsamlı ve derinlemesine nüfuz eden Manyetik alan çok büyük ve keskin Demir ve demir parçacıklarını yüksek verimle ayırır. elektromanyetik davul ayırıcı yüksek kapasiteli metal geri kazanımı ve Zenginleştirme tesisleri için uygundur. Optimum ayırma sağlamak için yeterli yüzey alanı ve sıyırıcılar arasında boşluk gereklidir.

Hurda için elektromanyetik tambur ayırıcı zorlu çevre koşullarında çalıştıkları için güçlü ve sağlam olmaları gerekir. Bu nedenle tambur aşınmaya dayanıklı ve kalın malzemeden yapılmıştır. Manyetik çekirdeğin ve bobinin optimizasyonu ve doygunluğu tamamen maksimize edilerek çok güçlü ve verimli bir manyetik alan elde edilir. D1500mm’ye kadar elektromanyetik tambur 2000 mm çapa kadar etkili çalışma Genişlikte 15 kW maksimum çıkış üretebilirler. Bir elektromanyetik ayırıcı, kalıcı bir mıknatıs ayırıcı gibidir. Ancak, işte farklılıklar: Daha fazla yerçekimine ihtiyaç duyulduğunda ortaya çıkar. Kayış askılı modeller 50 cm yüksekliğe kadar asılabilmesi ile kömür fabrikalarında, şeker sanayinde, atık arıtma sanayinde ve dökümhanelerde daha çok tercih edilmektedir. Firmamız her türlü elektromanyetik tambur üretiminde geniş deneyime sahiptir.

Elektromanyetik tambur yani ayırıcılar hurda geri dönüşüm ve metal zenginleştirme projelerinde tercih edilmektedir. Elektromanyetik tamburların avantajı, bir taşıma bandının parçası olmaması ve dolayısıyla daha geniş bir kullanım alanına sahip olmasıdır. Manyetik bir tambur taşıyıcı ve ferrit mıknatıslar veya çok güçlü Neodimyum NdFeB mıknatıslar ile donatılmış bir manyetik çekirdek içeren dönen bir paslanmaz çelik dış kasadan oluşur. Bu mıknatısların tambur yüzeyinde oluşturduğu gerekli manyetik alan sayesinde metal partiküller tambur ekseninin dışına taşınır. Orada manyetikliği giderildiği için, metal doğal olarak düşecek ve ayrılan metal olmayan, manyetik tamburun şaftının önüne düşecektir. Manyetik tamburlar, metalik ve manyetik nesneleri gevşek karışımlardan (renkli metaller, plastik parçacıklar vb.) ayırmak için kullanılır. Genellikle, ayrılmamış malzemenin düştüğü ve ayırma işleminin gerçekleştiği bir makine hunisinin veya bantlı konveyörün arkasına yerleştirilir.

Elektromanyetik tamburlar geri dönüşüm fabrikalarında oldukça fazla kullanılmaktadır. Bu fabrikalar 2000li yıllardan sonra oldukça fazla ve hızla artmışlardır. Bu tür fabrikalar elektromanyetik ayırıcı olmadan çalışamazlar. Kısaca elektromanyetik tambur olmadan fabrikalar 1 günde yapabileceği işi 10 günde yapabilirler. Bunu da hiçbir ger dönüşüm fabrikası istemez. Tambur ve diğer tüm seperatörler için Bas-Tr firması oldukça kaliteli ürünler üretmektedir. Bu yüzden kaliteli metal ve ametallerden yapılan elektromanyetik tamburlarımızı Bas-tr firmasından satın alabilirsiniz. Ürünler ve fiyatlar için www.bastr.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir