Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Her Zevke Uygun Saç Modelleri

Her Zevke Uygun Saç Modelleri

admin admin - - 1 dk okuma süresi
7 0


  Her zevke hitap eden 2020 saç modası, renkli görünmeyi sevenleri memnun edeceğe benziyor. Ten rengiyle uyumlu tonlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler frisuren 2020 içeriklerine göz atarak tarzlarında radikal değişiklikler yapabilirler.

 Bakır Tonlar Yine Öne Çıkıyor!

 Kısa saç kesimlerinin öne çıktığı ve bakır tonlarla etkili olduğu frisuren mittellange 2020 trendleri, imaj değişikliğine giden yolda kapıları aralıyor. Hollywood yıldızlarının damga vurduğu sektörde, özgün dokunuşlar kişisel tercihlerle harmanlanarak fark yaratıyor.

 2020 Saç Modelleri

 Koyu ve siyaha yakın tonlarda dikkat çeken altın tonlar, uçuk sarı renkle uyumlu bir şekilde kullanılıyor. Renklerle oynamak isteyenler için önerilen pembe, mavi, yeşil ve mor tonları sık sık kuaföre gitmek istemeyenler için bej alt tonlu küllü sarıyla dikkat çekiyor.

 Ekstra Hacim Kazanan Saçlar

 70’lerden esinlenen kabarık saçların yeniden popüler olduğu yılda, doğallık ve sadelikten yana tercih kullananlar düşük at kuyruklarıyla konfor sağlayacak. Sokaklardaki etkisi artarak genele yayılan ıslak saç frisuren mittellange haare 2020 modası yüz şekline uygun kahkül kesimlerle geri dönüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir