Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Su Deposu Temizliği İşlemi

Su Deposu Temizliği İşlemi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0

Su deposu temizliği ve dezenfekte hizmete son genelgeler ile beraber zorunlu olarak yaptırılması gereken bir hizmet haline gelmiştir. Kesintisinin olduğu dönemlerde su deposu temizliği üç ayda bir yapılması gereklidir. Su kesintisinin olmadığı dönemlerde ise depo temizliği 6 ayda bir kez yapılmalıdır. Su Deposu temizleme hizmeti ile ile bulaşabilen tüm hastalıklara karşı mücadele edilmiş olur.

Uzun süre boyunca temizliği ve dezenfekte işlemi yapılmamış olan depolarda pas-kireç ve balçık oluşur. Ayrıca temizliği yapılmayan su depolarında meydana gelen mikroorganizmalar insan sağlığını tehdit edebilecek ishal tifo kolera gibi hastalıklara neden olur. Bu nedenle su deposu temizliğinin periyodik olarak yapılması önem arz eder. 

Su Deposu Temizleme İşleminde Klor Nasıl Kullanılır? 

Su deposu temizleme işleminde klor herhangi bir düşünceye göre ya da el ile ölçerek rastgele atılmamalıdır. Otomatik klor dozaj sistemleri kullanılarak su deposuna klor atılma işleminin uygulanması gerekir. Su deposu temizliği hizmeti alınacak  firma olan Tekdez ile iletişime geçilmesinin ardından bir randevu günü belirlenir.

Temizlik ekibi gelmeden randevu gününe kadar müşteri tarafından depo içerisindeki mevcut su miktarı hidrofor seviyesine kadar tüketilmesi gereklidir. Randevu gününde depo içerisindeki temizlik işlemi firmanın uzman ekibi tarafından profesyonel bir şekilde sağlanır. Su depolarının temizliği periyodik olarak yapılmalıdır. https://www.tekdez.com/ firmasından kaliteli ve güvenilir su deposu temizliği ve dezenfekte hizmeti almak mümkündür. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir