Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. ’59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Tobias Andresen’den Bir Zafer Daha!

’59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Tobias Andresen’den Bir Zafer Daha!

haber haber - - 2 dk okuma süresi
15 0

Tobias Andresen, Bodrum-Kuşadası Etabını Kazanarak 2. Zaferini Elde Etti

’59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun beşinci gününde koşulan 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını kazanarak TUR’daki 2’nci zaferini elde eden DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, yarış sonrası yaptığı açıklamada başarısının tesadüf olmadığını vurguladı.

‘Rahat Bir Yarış Çıkardık’ Diyen Andresen

Yarış sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Danimarkalı sporcu, “Zaferim tesadüf değil. Sezon boyunca çok sıkı çalıştık. Daha önceki etaplardan aldığımız güvenle bugün rahat bir yarış çıkardık. Fakat ben aslında bu güce sahip olduğumuzu ve parçaları yerine oturttuğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Andresen, etap öncesi takım arkadaşı Jakobsen’le birlikte çalışma kararı aldıklarını ve finiş için bir pratik yapmak istediklerini belirterek, “Son virajda aldığımız karara göre sprinte benim varmam istendi. Fabio’nun bana işi bırakması beni şaşırttı, çünkü onun asılmayacağını düşünmüştüm” dedi.

Öte yandan etapta birinci olan Tobias Lund’u, ikinci sırada yer alan Fabio Jakobsen ve üçüncülüğü elde eden Iuri Leitao takip etti.

Yarış, Kuşadası-Manisa (Spil Dağı) Tırmanış Etabıyla Devam Edecek

’59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda heyecan yarın 160.1 kilometrelik Kuşadası-Manisa (Spil Dağı) tırmanış etabı ile devam edecek.

İlgili Yazılar