Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Röportaj
  4. »
  5. Kamyon Nakliye km fiyatı 2023

Kamyon Nakliye km fiyatı 2023

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

Kamyon Nakliye km fiyatı 2023

Kamyon nakliye maliyetleri 2023 yılında benzin ve motorin zamlarından dolayı artmıştır. Antalya’dan İstanbul’a bir ürün göndermek için kilogram başı 1 lira 16 kuruş ödenecektir.

Kamyonların gidiş maliyeti 9 bin liranın üzerindedir.

Özsoy Nakliyat olarak, güncel fiyatlar ve indirimli ücretlerle hizmet sunuyoruz. Kamyon nakliye fiyatları km bazında hesaplanır ve taşınacak eşya, işçilik gücü gibi faktörlere göre değişebilir. İstanbul’da ve şehirlerarasında hizmet veriyoruz.

Kamyon nakliye km fiyatı
Kamyon nakliye km fiyatı

Kamyon nakliye km fiyatları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan Rayiç bedeline göre hesaplanır ve iki il arasındaki mesafe, yakıt, zaman ve emeğe göre belirlenir.

Evden eve nakliyat fiyatları ise alan, miktar, kaç araç ve kişilik ekip gibi şartlara göre belirlenir ve Ücretsiz Ekspertiz Hizmeti ile yerinde belirlenebilir.

Kamyon nakliye km fiyatı, 2023 yılında benzin ve motorin zamlarının yansımasıyla artmıştır. Antalya’dan İstanbul’a bir ürün nakletmek kilogram başına 1 lira 16 kuruş maliyetli hale gelmiştir.

Yük taşıyan bir kamyonun gidiş maliyeti 9 bin liranın üzerindedir. Özsoy Nakliyat LTD ŞTİ, avantajlı fiyatlar ve indirimli ücretlerle kamyon nakliyesi hizmeti sunmaktadır. Kamyon nakliye fiyatı, yapılacak taşıma işinin niteliğine, gereken işçilik gücüne ve eşyaların miktarına göre değişebilir.

İstanbul’da iki yakada ve şehirlerarasında hizmet sunulmaktadır. Kamyon nakliye km fiyatı, Karayolları Genel Müdürlüğünün yıllık rayiç bedelinden hesaplanır ve iki il arasındaki mesafeye göre belirlenir. Belirlenen bu rayiç bedellere göre Özsoy Nakliyat LTD ŞTİ taşımacılık hizmetini sürdürür.

Evden eve nakliyat fiyatı, eşyanın miktarı, kapladığı alan, taşınması gereken araç sayısı ve nakliye ekibi büyüklüğüne göre değişebilir. Ücretsiz ekspertiz hizmeti ile eşyalarınızı yerinde görüp gerçek maliyeti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir