Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. TFF Profesyonel Disiplin Kurulu Sevkleri Açıklandı

TFF Profesyonel Disiplin Kurulu Sevkleri Açıklandı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
18 0

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sergen Yalçın PFDK’ya Sevk Edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Kulüp Başkanı Yıldırım Ali Koç’un basın mensuplarına yaptığı açıklamaların kulüp resmi sosyal medya hesabından yayınlanması sebebiyle PFDK’ya sevk kararı alındı.

Ayrıca, Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Sergen Yalçın da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Diğer Süper Lig kulüpleri Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor, Yılport Samsunspor, Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor da çeşitli sebeplerle PFDK’ye sevk edildi.

Kırmızı Kart Gören Oyuncular ve Vanspor’un Durumu

Fatih Karagümrüklü futbolcu Sofiane Feghouli’nin “kural dışı hareket” ve “hakaret” sebebiyle, Antalyasporlu oyuncu Van de Streek’in ise “kural dışı hareket” nedeniyle disipline gönderildiği belirtildi. Ayrıca, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta müsabakayı terk eden AcnTurk Sigorta Vanspor FK, disipline sevk edildi.

Trendyol 1. Lig Kulüpleri PFDK’ya Sevk Edildi

Eyüpspor, Adanaspor, Ahlatcı Çorum FK, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Boluspor ve Sakaryaspor da Trendyol 1. Lig’den PFDK’ye sevk edilen kulüpler arasında yer aldı.

İlgili Yazılar