Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Burun Estetiği Ameliyatı

Burun Estetiği Ameliyatı

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0

20 yılı aşkın deneyimi ve uzun yıllar çalışmış olmanın verdiği birçok operasyonun içinde bulunmasıyla Prof. Dr. Ufuk Bilkay bey estetik cerrahi alanında İzmir de bir klinik açmıştır. Burada oldukça uzman ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışma göstermektedir. Aynı zamanda hasta memnuniyetini her zaman ön planda tutması da tabii kendilerinin İzmir çevresinde daha tanınır hale getirmiştir.

Vermiş oldukları hizmetlerin içerisinde burun estetiği de bulunmaktadır. Özellikle belli bir yaştan sonra her 10 kişiden 7’si burun ameliyatı için başvurularda bulunuyor.  Özellikle de burun ucu estetiği denilen tip rinoplasti işlemi çok fazla tercih edilir. Böylece yüze uygun bir şekilde burnunuzun ucuna müdahale yapılır. Burun estetiğinde septum denilen orta kıkırdak bölgesine dokunulmadığı için tamponsuz bir şekilde ameliyat gerçekleştirilir.

Burun Estetiği Kimler İçin Uygundur?

Burun estetik ameliyatı belki de estetik cerrahi içerisinde en çok talep edilenlerden biridir. Özellikle de 17-18 yaş civarında olan ve burnundan nefes ile şikayeti olan bireylerde oldukça fazladır. Burun estetiği olacak kişiler hem sağlık açısından hem de psikolojik açıdan kendilerini rahatlatmak için tercih etmektedirler. Ancak ameliyat sonrası beklentilerinizi oldukça gerçekçi tutmanız önemlidir. Çünkü bu doğrultuda memnun ve mutlu olma ihtimaliniz de ortaya çıkacaktır. Burun estetiği yaptıran kişiler anında burun şekillerini tam olarak göremezler. Henüz ameliyatın vermiş olduğu şişkinlikler vardır. Ancak ilerleyen iyileşme sürecinde burun tam olarak şekillenir ve yerine oturur

Kaynak  : izmir estetik merkezleri

.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir