Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Tesettür Hemşire Formaları

Tesettür Hemşire Formaları

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0


Ülkemizde yaşanan bazı köklü değişimler ile artık hangi alanda çalışırsanız çalışın bir kadın olarak tesettürünüzden ödün vermek zorunda değilsiniz. Özellikle sağlık sektöründe hizmet veren kadınların forma bulmakta zorlandıklar günler geride kaldı. Sürekli çalışan ve yoğun bir tempo ile çalışan hemşireler için artık tesettür hemşire formaları üretilmekte ve oldukça özgün ve konforlu olarak kişilerin beğenisine sunulmaktadır.  Tesettüre uygun ve şık bir tasarım özelliklerine sahip hemşire formalarına sahip olmak istiyorsanız; Labor Medikal Tekstil mükemmel seçenekleri size sunacaktır.

Tesettür Hemşire Formalarda Seçenek Çok

Hemşirelerin çalıştıkları bölümlere göre formaları değişim göstermektedir. Tesettür hemşire formaları da yine bölümlere göre özel olarak üretilmektedir. Tesettür formalarda dikimlerde v yaka, hâkim yaka ve sıfır yaka, zarf yaka ve kare yaka tasarımlar ön plana çıkmaktadır.

Hemşire formalarını internet sitesi üzerinden kolayca sipariş verebilmektesiniz. Siparişinizi verirken renk seçeneklerini belirleme imkânınız bulunmaktadır. Oldukça geniş bir renk skalası olduğu için tam ve doğru rengi kolayca bulabileceksiniz.

Tesettür hemşire formalarında da normal formalarda bulunan pek çok özellik bulunmaktadır. tesettür formalarda özel olarak boy belirlemesi yapılarak kişiye özel dikimlerde mevcuttur. Böylece tam da size özel ve beklentilerinizi karşılayacak tesettür hemşire formalarına sahip olmanız mümkün olacaktır.

Kolayca Tesettür Hemşire Forma Siparişi Verebilirsiniz

Gece gündüz sürekli çalışan hemşirelerin iş yoğunluğundan fırsat bularak medikalcileri tek tek gezme şansı olmayabilir. Bu nedenle uzun zamandır bu sektörde hizmet veren ve tesettür hemşire formaları, hemşire formaları, önlükler, terlikler ile hizmet veren firmamızın internet sitesini tercih edebilirsiniz.

Tercih edeceğiniz tüm ürünler özel kumaşlardan üretilmiş olup yine özel dikiş teknikleri ile dikilmiştir. Yoğun iş temponuza kolayca uyum sağlayacak olan bu hemşire formaları ile ister gece çalışın isterseniz gündüz her zaman cildiniz hep nefes alacaktır.

İstediğiniz formanın tek alt ve tek üst seçeneği ile satışı yapılmaktadır. İstediğiniz beden ve renkte olan formayı seçerek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ürünlerin kalitesini gördükten sonra sadece bizim formalarımızı tercih edeceksiniz. 1979 yılından bu yana yerli üretim hemşire formaları üreten Labor Medikal Tekstil; mükemmel kalitedeki formalara imzasını atmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir