Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Mersin Kıbrıs Feribot Biletleri

Mersin Kıbrıs Feribot Biletleri

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0


Mersin Taşucu kalkışlı Kıbrıs feribot biletleri satışı yapan online bilet sitesi olarak yıl içinde her gün düzenlenen Kıbrıs feribot seferleri biletlerini sizlere sunuyoruz. Kıbrıs geziniz, iş seyahatiniz veya tatiliniz için erken tarihlerde satın alabileceğiniz biletler Mersin kalkışlı ve Taşucu kalkışlı olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Bilet fiyatları farklılık gösteren feribot seferleri yolcu için ve arabalı feribot seferleri olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Her bir yolcu için ayrı araç için ayrı almanız gereken biletleri internet sitemiz üzerinden online bilet şeklinde alabilirsiniz.

Mersin Kıbrıs feribot seferleri Mersin Taşucu limanlarından kalkarak Kıbrıs’a ulaşmaktadır. Mersin limanından Girne limanına, Taşucu Limanından ise Gazimagosa limanına yapılan feribot seferlerinde güzergâh ve kalkış limanı farklılıkları nedeniyle bilet fiyatları da farklı olmaktadır. Ekonomik bilet satın almak veya ileri tarihlere ait feribot seferleri için bilet satın alarak indirim hakkı kazanabilmek için online bilet satışı yaptığımız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Taşucu Feribot Biletleri

Deniz yolu ile Kıbrıs’a seyahat etmek isteyenler için iki alternatif bulunuyor. Taşucu Mersin limanlarından kalkan feribot seferleri ile Kıbrıs’a yolculuk yapabiliyor, kalkış limanına göre farklı ücretler ödemek zorunda kalıyorsunuz. Her gün düzenlenen Taşucu Mersin kalkışlı feribot seferleri için ileri tarihli bilet satın alma işlemini online bilet şeklinde çözebilir ve indirim kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Kıbrıs’a gitmek için deniz yolu ulaşımını tercih etmek size hem ekonomik olarak avantaj sağlayacak hem de denizin tadını çıkararak yolculuk yapma fırsatı tanıyacaktır. Deniz yolu için düzenlenen feribot seferleri için online bilet satışı yaptığımız siteyi ziyaret ederek hem indirim avantajından yararlanabilir hem de feribot seferlerinin durumu, ileri tarihli feribot seferleri, ertelenen, iptal edilen feribot seferleri ile ilgili son dakika bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Kıbrıs bilet satın almak için sitemizi ziyaret ediniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir