Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İlk Aramanızı Gerçekleştirin

İlk Aramanızı Gerçekleştirin

admin admin - - 2 dk okuma süresi
28 0

Boşanma, karmaşık ve duygusal olarak yeterince zorlamış olabilir, ancak boşanma avukatı tutmanın bu zor süreci daha da zorlaştırması gerekmez. Araştırmanızı yapar ve olası avukatlarla görüşürseniz, ihtiyaçlarınıza en uygun avukatı seçebilir ve süreç boyunca size destek olacak mümkün olan en iyi avukatı bulabilirsiniz.

İlk Aramanızı Gerçekleştirin

Bir avukata ihtiyacınız olup olmadığına karar verin. Siz ve eşiniz çok az malvarlığına sahipseniz ve çocuğunuz yoksa, kendi başınıza bir anlaşmaya varabilir ve anlaşmalı boşanma ile kolayca süreci sonlandırabilirsiniz.

Daha karmaşık durumlarda bile, arabuluculuk uygulanabilir bir alternatif olabilir. Arabulucular her iki eşle birlikte çalışarak her iki tarafın da ihtiyacını karşılayan makul bir anlaşmaya varır. Siz ve eşiniz nispeten dostane iseniz, arabuluculuk sizin için daha iyi işleyebilir.

Eşiniz zaten bir avukat tuttuysa, muhtemelen bir tane de sizin boşanma hukuku avukatı ile anlaşmanız gerekir. Bu, özellikle çözülecek karmaşık mal veya çocuk velayeti sorunlarınız varsa geçerlidir.

Eşiniz aile birliğini bozacak şekilde davranmış, şiddet uygulamış ya da sizi aldatmışsa, çıkarlarınızı temsil etmek ve haklarınızı korumak için bir avukatınız olmalıdır. Avukatınız ayrıca, eşinizin sizinle doğrudan iletişim kurarak sizi manipüle etmesine veya aldatmasına engel olarak da sizi korur.

Eşiniz boşanma sürecini kötüye kullanıyorsa veya sizin veya çocuklarınızın huzuru ile ilgili tehdit veya sorun varsa, korunmanızı sağlamak için mümkün olan en kısa sürede bir avukat tutmalısınız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir