Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. S9 satışları hızla düşüyor

S9 satışları hızla düşüyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0

Samsung yeni amiral gemisi modellerini Mobil Dünya Kongresi’nin hemen öncesinde tanıtmıştı. Zaten MWC kapsamında da bu modeller ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştu. Geçtiğimiz sene satışa sunulan Galaxy S8 ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olan S9 bu nedenden ötürü kullanıcıları pek de heyecanlandıramadı.
Akıllı telefon pazarında zirvede bulunan Samsung, bu başarısını büyük ölçüde orta ve giriş segmentindeki modellerine borçlu. Bilindiği üzere Güney Koreli teknoloji devinin son derece geniş bir model yelpazesi bulunuyor. Doğal olarak kullanıcıların bütçesi ne olursa olsun mutlaka kendilerine uygun bir Samsung akıllı telefon bulabiliyorlar. Bu durum da Samsung’un akıllı telefon satışlarını arttırıyor. Orta ve giriş segmentinde işler tıkırında olsa da üst segment modelleri için aynı şeyi söylemek pek de mümkün değil. Keza Galaxy S9 ve S9+ satışlarına ait detaylar pek de iç açıcı değil.

Her ne kadar Güney Koreli şirketin yetkilileri pembe tablolar çizip, S9’un, S8’den fazla satmasını beklediklerini ifade etseler de durum pek de beklenildiği gibi cereyan etmedi.
Zira Galaxy S9, Güney Kore’de bile hayal kırıklığı yaratmışa benziyor. Geçtiğimiz yıl S8 satışa sunulduktan sonraki 2 ay içerisine 1 milyon barajını aşmayı başarmıştı. S9’un ise aynı süre içerisinde yalnızca 707.000 adet satabildiği ortaya çıktı. Üstelik satışlarda da büyük bir düşüş söz konusu. İlk ayında 476.000 satan ikili (S9 – S9+), ikinci ayda ise adeta çakılarak 231.000 adet satabilmiş. Muhtemelen bu rakamlar 3. ayda 100.000’in de altına düşecektir. Bekleyip göreceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir