Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Oto Kurtarıcı Çekici Hizmet Standartları

Oto Kurtarıcı Çekici Hizmet Standartları

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

Çekici hizmetlerinde illerde bir çok kişi bireysel olarak görev yapıp hizmet verdiği gibi profesyonel düzeyde sistemli bir şekilde hizmet veren firmalarda bulunmaktadır. Oto Kurtarıcı Çekici Hizmet Standartları genelde orta düzeyde bulunsa da bu alanda uzun yıllarını vermiş bazı firmalar oldukça iyi şartlarda hizmet sunmaktadır. Bir çok insan aracı ile seyir halinde iken bir çok farklı sorunla ummadıkları herhangi bir anda karşılaşabilirler. Bu sorunlar her zamanda gündüz saatleri olmaz bazende gecenin geç saatleri yada sabah karşı yaşanabilmekte yada ıssız ve kimsenin bulunmadığı yerlerde aracınızla başbaşayız kalabilirsiniz. Bu nedenle Oto Kurtarma hizmeti verenlerin belirli standartlar dahilinde hizmet vermesi gerekmektedir.

Oto Çekici Standartları Nelerdir?

Çekici kamyonları ülkemizde çıkma kasalar ve eski model taşıyıcı kamyonlar üzerine monte edilip Oto Kurtarıcı vasfını alabilmektedir. Ancak bu tarz araçlarla araçlara kurtarma hizmeti vermek son derece zordur. Sürücülerinde mağduriyeti daha fazla yaşamasına neden olmaktadır. Bunun haricinde doğru dürüst bir çok çekici kamyonunda yol ve araç güvenliğini sağlayacak yardımcı ekipmanlar ve çekme halatı gibi bir çok eksiklik bulunmaktadır. Avrupa Standartlarında bir hizmet sağlayabilmek için Çekicilerde hizmet veren kişilerin son derece eğitimli olması ve hizmette başladığı saatte aracından tüm eksikleri kontrol edip ona göre vardiyasına başlaması gerekmektedir.

İstanbul da Oto Çekici Firmaları

İstanbul da oto çekici konusunda diğer illerimizin kat be kat üstünde sayıda çekici firması görev yapmaktadır. Ancak standartları yakalayan çekicilerde bir o kadar az sayıda kalmıştır. Neredeyse İstanbul içinde her semtte yoğun bir araç sayısı ve trafiği bulunmakta ve sektöre ciddi oranda bir talep ve ihtiyaç bulunmaktadır. Ümraniye Oto Çekicii isteği de oldukça fazla yaşandığı gibi ufak bir semtte dahi bu talep ciddi orandadır. Çekici firmalarının ortalamada en fazla 7/24 hizmet verdiği ilimizde İstanbul dur.

İzmit oto Çekici Firmaları

İstanbul’a yakın bir bölgemiz olan İzmit te son derece çekici firmaların aktif olarak görev yaptığı bölgelerimizden biridir. İzmit Oto Çekici talebinin yoğun yaşanması yine bölgenin nüfusundan ve araç sayısının fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Bölgede yol yardım, oto çekici ve kurtarıcı hizmeti veren firma sayısı da son derece fazladır. Bölgede kolaylıkla 7/24 hizmet veren çekicilere ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir