Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Caner yeni sevgili mi yaptı şok fotoğraf!

Caner yeni sevgili mi yaptı şok fotoğraf!

admin admin - - 2 dk okuma süresi
5 0

Esra Erol’un evlendirme programında Berke Kentli ile evlenen ancak daha sonra şiddet iddiaları ile boşanma aşamasına gelen Caner Toygar yeni sevgili mi yaptı? Caner Toygar’ın paylaştığı bu fotoğraf olay yarattı.

Ekranlarında müzmin damadı o, Caner Toygar. Yıllar önce katıldığı evlendirme programında gelin adayı Tülin ile yaşadığı aşk büyük olay yaratmış yıllarca konuşulmuştu. Evlenmekten vazgeçmeyen Caner Toygar, umudunu yitirmedi ve Esra Erol’un evlendirmek programına katıldı. Orada sonunda aradığı aşkı buldu ve Berke Kentli ile evlendi. Ancak sonrasında olanlar oldu…

Berke Kentli, Caner Toygar’ın çok kıskanç olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Caner Toygar bu iddiaları sosyal medya üzerinden reddetmişti. Şuan boşanma aşamasında olan çiftin Caner Toygar cephesinden herkesi şoke eden bir kare gelmişti geçtiğimiz günlerde.

Caner, Rus asıllı manken Albina Albi ile bir defile sonrası bir fotoğraf paylaştı. Güzel manken Albina ile fotoğrafın altına da “Ehm Ehm ehm” diye not düşünce acaba yeni bir aşk mı doğuyor yorumları yaptırdı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir