Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Konak’ın sahneye çıktığı bara ateş açılmıştı…

Konak’ın sahneye çıktığı bara ateş açılmıştı…

admin admin - - 2 dk okuma süresi
7 0

İSTANBUL Ataşehir’de ünlü sanatçı Volkan Konak’ın sahne aldığı ve yaş gününü kutladığı barın önünde ateş açan 2 kişi ile onlara müdahale eden bir kişi gözaltına alınmıştı.

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan 3 kişiden saldırganlardan İsmail Ç. ile onlara müdahale edip birini yaralayan Metin Y. adliyeye sevk edildi.

Ayağından yaralanan Seyfi D.’nin ise işlemlerinin devam ettiği ve ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

‘MEDYATİK ETMEYİN ADAMI’
Şüphelilerin polise verdikleri ifadelerinde, “Mekân sahibiyle aramızda husumet vardı, o yüzden yaptık” dedikleri öğrenildi.
Şüphelilerden bir tanesinin yakını ise “Medyatik etmeyin adamı” diyerek medyanın çekim yapmasına tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

ATAŞEHİR Andromeda rezidansın içinde bulunan Shot Bar’da sahne alan ve 50. yaş gününü kutlayan Volkan Konak, sahnede şarkı söylerken, bara İsmail Ç. ve Seyfi D. geldi. İddialara göre İsmail Ç., araçtan pompalı tüfekle indi. Barın girişinde barın sahibi olan amcası Nazif Ç.’ye, “Vatan haini Volkan Konak’ı niye sahneye çıkardınız.” diyerek ateş açtı. Mermiler barın tavanına isabet etti. İsmail Ç. ve Seyfi D.’ye barın girişindeki korumalar müdahale etti. İsmail Ç. ve Seyfi D. daha sonra kaçtı. 2 kişiyi Metin Y. adlı bir kişi takip etti. Ataşehir Diş Hastanesi önünde 2 kişiyi yakalayan Metin Y. ve 2 kişi arasında kavga yaşandı.

SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Kavga sırasında Metin Y., Seyfi D. ‘yi bacağından vurarak yaraladı. Polis, İsmail Ç. ve Metin Y.’yi olaylarda kullandıkları silahlarla yakaladı. Seyfi D. hastaneye kaldırıldı. İsmail Ç.’nin 6 adet kasten yaralama ve Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefetten suç kaydı çıkarken, Seyfi D.’nin tehdit ve hakaretten kaydı çıktı.

Polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir