Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yeni Çıkan ve En Çok Beğenilen Netflix Dizi Önerileri

Yeni Çıkan ve En Çok Beğenilen Netflix Dizi Önerileri

admin admin - - 3 dk okuma süresi
12 0

Yeni Çıkan ve En Çok Beğenilen Netflix Dizi Önerileri

Dijital platformlar sayesinde her geçen gün Netflix dizi önerileri ve film önerileri arama olanağımız da artıyor. İstediğiniz platforma üye oluyorsunuz ve hangi konuda dizi izlemek istiyorsanız hemen bulup açıyorsunuz. Şimdi sizlerle yeni çıkan ve en çok beğenilen dizi önerilerini paylaşacağım. Siz de bu dizileri bir kenara not edin ve favorilerinize ekleyin. Bir gün izleyebilirsiniz.

Ayrıca daha fazla dizi önerisi bulmak istiyorsanız da Blog Aracı sosyal içerik platformuna bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Burada aradığınız her konuda öneri bulabilirsiniz. Belki de izlemek isteyeceğiniz dizilerden birisi listelerin arasındadır.

Mezarlık

Başrolünde Birce Akalay yer alıyor ve Netflix’te yayınlanmaya başladı. Mezarlık’ta, komiser Önem, ekibi ile birlikte kadın cinayetlerini araştıracakları Özel Suçlar Birimi’nin başına getirilir. Fakat burada Önem’in çok ciddi bir sorunla uğraşması gerekir: Önyargılı erkekler.

Kadınların ön planda olduğu bu dizi gerçekten son derece kaliteli ve mutlaka izlenmesi gerekiyor.

Kuş Uçuşu

Başrolünde yine Birce Akalay’ın yer aldığı dizi ilk günden beri oldukça fazla beğeniliyor. Konusu ise bakış açıları ve hedefe gidilen yolda yürüme şekilleri bile farklı olan X kuşağıdır. Aslı da kariyer basamaklarını tırmanmak için çabalamak yerine kuş uçuşu gitmeye karar verir. Bu durumda da karşısına çıkan engeller olacaktır. Peki, sizce başarabilecek mi?

La Casa De Papel Kore

İspanya yapımı olan La Casa De Papel’i hepiniz biliyorsunuzdur. Fakat şimdi bu dizinin bir de Kore versiyonu çıktı. Aynı içeriği bir de Kore versiyonunda izliyoruz .

Yayınlandığı günden itibaren ilgi gören dizi, daha çok konunun nasıl işlendiğini görmek isteyenler tarafından izleniyor olsa da hakkını vermek gerekiyor. Kesinlikle izleyebileceğiniz dizilerden birisi.

Squid Game

Bir başka Kore yapımından daha bahsetmem gerekiyor. Squid Game dünya genelinde o kadar fazla ses getirdi ki duymayan kalmadı. Eğer şimdiye kadar izlemediyseniz öncelikle Squid Game’i izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Daha fazla ve en yeni Netflix dizi önerileri için takipte kalın.

İşte bu diziler sizlere önerdiğimiz en güzel dizilerden. Yeni çıkmış olmalarının yanı sıra, yayınlandıkları günden itibaren Top 10 listesine de ekleniyorlar. Bu sebeple hiç sorgulamadan açıp izleyebilirsiniz. Konusuna bakın ve hangisi daha fazla ilginizi çekiyorsa hemen izlemeye başlayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir