Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hakan Berlin’in Hükümdar Adlı Parçası Ses Getirdi

Hakan Berlin’in Hükümdar Adlı Parçası Ses Getirdi

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0

Hakan Berlin’in Hükümdar Adlı Parçası Ses Getirdi

Son zamanlarda çalışmalarına sessiz bir şekilde devam eden Hakan Berlin, geçtiğimiz aylarda Hükümdar isimli parçasını yayınladı ve dinleyicilerinden tam not aldı. Hakan Berlin, her ne kadar şimdilik dinleyicileri ile çok fazla parça ve albüm paylaşmasa da şu anda yeni çalışmalarına devam ediyor. Yani yeni parçalardan haberdar olmak için Hakan Berlin’in Spotify hesabını takibe alabilir ve gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz. Bunların dışında Hakan Berlin’in Spotify üzerinde şimdilik 6.000 civarı dinleyici bulunuyor. Bu dinleyicilerin birçoğu da Hükümdar parçasından geliyor. Yani çalışmalarını sessiz bir şekilde sürdüren Hakan Berlin, Hükümdar parçası ile ses getirmeyi ve kendine köklü bir kitle edinmeyi başardı.

Hükümdar parçası ile kendine sağlam bir kitle edinmeyi başaran Hakan Berlin, bu başarıyı aslında tarzına borçlu. Parçalarında farklı duygu ve melodileri büyük bir titizlik ile harmanlamayı başaran Hakan Berlin, dinleyicilerini kulaktan yakalamayı da başarmış gibi görünüyor. Her ne kadar henüz çok ciddi dinleyici sayısına ulaşamasa da yakında çıkaracağı single ve albümler ile ileride çok daha geniş bir kitleye ulaşmasına şüphe yok. Hükümdar parçası ile büyük bir kitle elde eden Hakan Berlin, elde ettiği kitleye yakında yeni parça ve albümler sunarak yakaladığı çıkışı sürdürmeyi planlıyor. Sizler de Hakan Berlin’in şarkılarını Spotify tarzı dijital müzik mecralarından dinleyebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra Hakan Berlin, Azerbaycan asıllı bir sanatçı fakat Spotify hesabına bakıldığı zaman aslında dinleyicilerinin dünyanın dört bir yanından olduğunu görmek mümkün. Hakan Berlin, Spotify hesabında henüz birkaç parça bulundursa da bu kadar kısa sürede geniş bir hedef kitleye ulaşan nadir sanatçılardan biri olmayı başardı. Şimdilerde yeni single ve albüm hazırlıklarının yanı sıra farklı prodüktörlük projelerinde de çalışmalarını sürdüren Hakan Berlin, çok yakında yeni tekliler ve albümler ile geri dönmeyi planlıyor. En son çıkardığı parçanın üstünden birkaç ay geçen müzisyenin yeni parçaları yolda. Sizler de bu parçaları ilk dinleyen kişilerden olmak isterseniz sanatçının hesabını takibe alabilir ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir