Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Künefede Türkiye’nin En Lezzetli Adresi

Künefede Türkiye’nin En Lezzetli Adresi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
11 0

Künefede Türkiye’nin En Lezzetli Adresi

Ülkemiz Osmanlılar döneminden beridir tatlıları ile dillere destan olmuştur. Son olarak ülkemizde Salih Delen tarafından en ünlü tatlardan biri olan künefe lezzetinin sunumu yapılıyor. Eşsiz tadı ve insanı lezzetiyle büyüleyen künefenin en güzel versiyonlarını Salih Delen sunuyor. Başta Ankara olmak üzere, Diyarbakır, Eskişehir, Bursa, Kırşehir, Batman illeri dahil olmak üzere 13 şubesi bulunan genç girişimci, başarılarını yurt dışına da taşıyacak gibi görünüyor. Künefeye çok başka bir dizayn ekleyen Salih Delen, Zeugma Künefe salonlarıyla toplumun her kesimine hitap ediyor.

Künefenin Vazgeçilmez Tadı

Künefenin tutkunlarına bu efsane lezzeti sunan Salih Delen, tadına doyulmaz künefelerin yanı sıra kadayıf gibi mükemmel lezzetler sunuyor. Muhteşem lezzetli ve eşsiz sunumlu kadayıf ve künefeler Salih Delen’in https://instagram.com/salihdelenn?igshid=YmMyMTA2M2Y= ; linkindeki sayfasından öğrenilebiliyor.

Zeugma künefe sahibi ve tatlıcı olmasıyla ünlü iş insanı konumuna yükselen Salih Delen,  Türkiye genelindeki 13 şubesi ile sanatçılar, oyuncular, futbolcular ve her kesime hitap ediyor. Künefenin tadına doyulmaz şeklini test etmek isteyenler Zeugma künefe salonları zincirini ziyaret edebiliyor.

 Taptaze ve çıtır çıtır lezzetiyle eşsiz bir tatlı ziyafeti sunan Delen, künefeye kattığı farklı bir boyut ile de beğeni oluyor. Temizliği, düzenli çalışmaları, kalitesi, tazeliği ve bambaşka görselleri ile künefe seven ve tatlıya tutkuyla bağlı olan herkese hitap ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir