Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Kıbrısta Ucuz Akıllı Xiaomi Ucuz Başucu Lambası

Kıbrısta Ucuz Akıllı Xiaomi Ucuz Başucu Lambası

admin admin - - 3 dk okuma süresi
11 0

Kolay kullanımı ile özellikle de kitap tutkunlarının ilgisini kısa sürede kazanan Mi Başucu Lambası 2, kullanımı kolay dokunmatik kontroller ile kullanıcılarına rahatlık sağlamakla birlikte özenle tasarlanmış özel optik yapı ve renk karıştırma yöntemine sahiptir. Bu sayede  lambanın evinize kolayca uyum sağlamasına olanak tanıyan sıcak ve hafif bir ışık oluşturur. Tam gövde aydınlatma tasarımı ile birlikte  lamba başlığından yayılan ışığı ifade eder.

Ürün tabanından ışık yayılmaz. Işıklandırmak için 2 lümenden oluşan Mi Başucu Lambası 2, 2 lümen düzeyindeki en düşük parlaklık, gece lambası modunda en düşük parlaklık değerini ifade eder. iPhone, iPad, Apple Watch, Mac bilgisayarlarda Siri ve ev uygulamaları ile kullanılabilir. Basit ve güvenli bir deneyim için tek dokunuşla, seslenerek ya da  otomasyon yoluyla ürünü kontrol ederek ışık rengini de değiştirebilecek olan kullanıcılar, Mi Başucu Lambası 2’yi Apple HomeKit ile çalıştırabilir.

Kıbrıs’ta Xiaomi ev aletleri ile Uzak mesafeden kontrolü herzaman sizlerle. Akıllı ev bağlantısını etkinleştirmek için Mi Home uygulamasına hızlıca bağlanarak sesli komut verebilecek olan kullanıcılar, çift katmanlı ışık karıştırma teknolojisi ile bir araya gelen birinci sınıf ampul ile doğru tonu ayarlayabilmektedir.

Gece için mükemmel bir atmosfer oluşturmak için çok renkli ışık eşit şekilde karıştırılır. Rahatça kitap okuma aktivitesini sağlayan  Mi Bedside Lamp 2’nin hafif ışığının keyfini çıkarın ve evinizde rahat hissetmenizi sağlayan sorunsuz bir deneyim için dokunmatik kontrolleri kullanarak aydınlatmayı artırma ya da azaltmaya yönelik komutlar verilebilir. Mi Başucu Lambası 2, tüm odanının  yumuşak bir  ışıkla dolmasını sağlamaktadır.

Daha aydınlık ve parlak alan ile yumuşak ışık sunan başucu lambası , akıllı ses kontrolü özelliğine de sahiptir.Daha parlak ve daha pratik tam gövde aydınlatma tasarımı ile Geleneksel tasarımların aksine bu ikinci nesil lambada, ışığın lamba gövdesinin tamamından yayılmasını sağlamak için gelişmiş ters döküm ve yardımcı ısı yayılımı tasarımı kullanılmaktadır.

Çift katmanlı ışık karıştırma teknolojisi ile bir araya gelen birinci sınıf ampul ile doğru tonu ayarlayın.Gece için mükemmel bir atmosfer oluşturmak amacıyla çok renkli ışık eşit şekilde karıştırılır. Rahatça kitabınızı okurken Mi Bedside Lamp 2’nin hafif ışığının keyfini çıkarın ve evinizde rahat hissetmenizi sağlayan sorunsuz bir deneyim için dokunmatik kontrolleri kullanılmaktadır.

Kaynak: https://www.irismostore.com/urun/xiaomi-mi-bedside-lamp-2

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir