Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Cam Balkonda Farklı Sistemler

Cam Balkonda Farklı Sistemler

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

 

 

Manzarayı kapatmadan mevsim şartlarına karşı balkon ve terasları korumanın en etkin yollarından biri olan cam balkon sistemlerinde, en ucuz cam balkon fiyatları kadar merak edilen bir husus da sonuçları açısından hangi cam balkon tipinin daha başarılı olduğudur. Bu bağlamda firmamız tarafından eşikli ya da eşiksiz sürme camlar alternatif bir sistem olarak uygulanmaktadır. Bu sistem, sineklik uygulamaya olanak veren tek cam balkon kapatma yöntemidir. Ayrıca bu sistem kullanılarak teras kapatma yapıldığında su almama konusunda garanti verilmektedir.

 

Sürmeli Cam Balkonlarda Eşikli/Eşiksiz Sistemler

 

Bu sistemden yararlanılarak balkon ya da teras kapatmalarda 8 ve 10 mm temperli camlar kullanılmaktadır. 2500 ile 3000 mm arasındaki yüksekliklerde uygulanması mümkündür. Sonsuz sayıda kanat uygulamaya olanak vermekle birlikte kanat genişliği bakımından 1500 mm sınırı vardır. Geçmeli kanatlardan oluşan sistemde silikon yerine alüminyuma özel contalar kullanılmaktadır. Bu sistemin kullanıldığı alanlarda her türlü perde rahatlıkla uygulanabilmektedir. Bu sistem, hatasız kesim, su tahliye ve alüminyumda fire vermeme özellikleri dolayısıyla da öne çıkmaktadır. Her türlü terazisiz ortamda çalışabilen sistem, kilitli contalar sayesinde aynı zamanda oldukça güvenli bir sistemdir.

 

Kış Bahçelerinde Kaliteli Uygulama

 

Mevsim şartları sizi bahçeden uzaklaştırsın istemiyorsanız kış bahçesi yaptırarak keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Kış bahçelerinin kapatılması için yararlanılabilecek alternatif sistemler firmamız tarafından uygulanmakta olup, uygulama seçenekleri ve fiyatlar için iletişim kanallarımızdan birini kullanarak firmamıza ulaşabilir ve mekanınız için en uygun sistemi değerlendirebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir