Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Aydındaki Eviniz

Aydındaki Eviniz

admin admin - - 10 dk okuma süresi
8 0

Aydındaki Eviniz

Gözümüzden bile sakınarak el üstünde büyüttüğümüz evlatlarımızın üniversite yolduğunun başlaması ile hem aileleri hem de öğrencileri kalacak yer sıkıntısı sarmaktadır. Özel ege yurtları olarak sizlerin gözleri arkada kalmasın diye değerli evlatlarımıza evlerinin sıcaklığında yurt imkanı sunmaktayız. aydın kız yurdu olarak öğrencilerimize evlerinin sıcaklığında aile ortamında yurt hizmeti vermekteyiz.

 Yükseköğrenim yurt hizmetinde yılların vermiş olduğu deneyim ile siz değerli velilerin gözleri arkada kalmasın diye her türlü olanağı sunmaktayız. aydın kız öğrenci yurtları içerisinde yer alan Özel gene yüksek öğrenim öğrenci yurtları gençlik ve spor bakanlığına bağlı olarak hizmet vermektedir. Bir öğrencinin yaşamı sırasında ihtiyaç duyacağı her türlü imkan 2000 Türk lirasından başlayan fiyatlar ile sunulmaktadır.

 Yurt Olanakları

 Özel ege yükseköğrenim aydın kız öğrenci yurdu olarak öncelikle ailelerimizin gözleri arkada kalmayacak birçok olanağı göz bebeklerimize sunmaktayız. Yurtlarımız öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde tüm olanaklara sahiptir. Günlük 2 öğün sıcak yemek, 24 saat sıcak su ve farklı etkinlikler ve olanaklar öğrencilerimize sunulmaktadır.

 Öğrencilerimizin konaklamalarında rahat bir şekilde yaşamlarını sürmeleri için gereken olanaklar sunulmaktadır. Bunun yanında özel ders çalışma alanları ile sınavlara hazırlıkta da bir çok imkan aydın kız yurdu olarak öğrencilerimize sunulmaktadır. Ayrıca yurdumuz öğrencilerimizin can ve mal güvenliği için hem kamera sistemleri ile hem de özel güvenlik ile korunmaktadır. Giriş ve çıkışlarda uygulanan kartlı geçiş ile yurda yabancı kişilerin girmesinin de önüne geçilmektedir.

 Anne Mutfağından Çıkmış Gibi

 aydın kız öğrenci yurdu olarak hizmet veren firmamız öğrencilerin sağlıklı beslenmesi için özel yemekler çıkarmaktadır. Bu kapsamda hazırlanan menülerimizin tamamı gıda mühendisleri tarafından öğrencilerin günlük ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmaktadır. Yemeklerimizin yapımında en kaliteli ve doğal ürünler tercih edilmektedir.

 Özel ege aydın kız yurdu olarak sabah kahvaltı ve akşam yemeği ile öğrencilerimize taze ve sıcak yemekler sunmaktayız. Bunun yanında 24 saat açık kantin seçeneğimiz ile her daim öğrencilerimizin beslenmesinde yardımcı olmaktayız. Sabah kahvaltısı özellikle öğrenciler için günün en önemli öğünleri arasında yer almaktadır. Özel ege aydın kız öğrenci yurtları olarak sabah kahvaltısında öğrencilerimize açık büfe kahvaltı hizmeti sunmaktayız. Ayrıca sabah kahvaltısında sınırsız içecek seçeneği de öğrencilerimize sunulmaktadır.

 Genel olarak aydın kız öğrenci yurdu misafirleri öğlen saatlerinde derslerde olmaktadır. Bu nedenle de yurdumuzda öğlen yemeği sunulmamaktadır. Ancak mutfağımız öğrencilerin hizmetinde yer almaktadır. Akşam yemeğinde sıcak ve anne mutfağından çıkmış gibi sağlıklı besinler ile akşam yemeğinize katılabilirsiniz.

 Sosyal Olanaklarımız

 Üniversite yaşamı sadece okul ve yurt arasında olmaması gerekmektedir. Sosyal bir çevrede bulunmak öğrencilerimiz için hayata alışmalarında oldukça önemli olmaktadır. aydın kız yurdu olarak sunmuş olduğumuz sosyal imkanlar sayesinde yurdumuz misafirlerinin bir birleri ile kaynamasını sağlamaktayız. Ayrıca öğrencilerimizin sıkı dostluklar kurması ve bunu ileride de devam ettirmesi üniversite yıllarında başlamaktadır.

 Sosyal imkanlar açısından aydın kız öğrenci yurtları arasında bir çok olanağı öğrencilerimize sunmaktayız. Öğrencilerimizin yurt içinde arkadaş ortamının gelişmesi için ortak alanlar bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin farklı zaman geçirmesi içinde iki haftada bir çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

 Sağlıklı Yaşamı Teşvik Ediyoruz

 Ulu önder Atatürk’ ün de dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Özel ege aydın kız öğrenci yurtları olarak öğrencilerimizi sağlık yaşama teşvik etmekteyiz. Bu kapsamda yurtlarımız içerisinde yer alan spor salonlarında öğrencilerimiz spor aktivitelerinde bulunabilmektedir. Spor salonu içerisinde yer alan profesyonel aletler sayesinde sağlıklı bir yaşam sürmeleri için öğrencilerimiz desteklenmektedir.

 Yoga ve plates gibi etkinlikler de spor salonlarımızda misafirlerimize sunulmaktadır. Yurtlarımızda beslenme ihtiyaçları için sağlık besinler seçilirken öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda diyetisyen ve gıda mühendisi desteği ile menüler hazırlanmaktadır. Yurt imkanlarımız arasında kahvaltı, akşam yemeği ve 24 saat açık kantin öğrencilerimizin hizmetinde yer almaktadır.

 Güven İçindesiniz

 aydın kız öğrenci yurdu olarak göz bebeklerinizin güvenliği bizim için en önde gelmektedir. Öğrencilerimizin eğitim ve ders programları dikkate alınarak yurt içi giriş ve çıkış saatleri ile öğrencilerimiz korunmaktadır. Ortak kullanım alanları ve koridorlar güvenlik kameraları ile korunmaktadır. Kız öğrenci yurdumuzun güvenlik hizmetleri bayan personel tarafından sağlanmaktadır.

 Yurdumuz son teknoloji güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Bu kapsamda bakanlıkça belirlenen koşullar sağlanarak giriş ve çıkışlar kartlı sistemler ile yapılmaktadır. Bu sayede de yurda yabancı kişilerin izinsiz girmesi engellenmektedir. Aynı şekilde 24 saat giriş ve çıkışların denetimi için özel güvenlik görevlilerimiz bulunmaktadır. Gözünüz arkada kalmaması için sizlerin baktığı gibi çocuklarınıza bakıyor onları aile şefkati ile koruyor ve kolluyoruz.

 Sağlıkla Kalın

 Özel ege yükseköğrenim öğrenci yurtları misafirleri olan sizlerin yavruları bizlerinde yavrularıdır. Bu kapsamda 24 saat yurdumuzda sorumlu bir yönetici öğrencilerimizin ihtiyaçları için kalmaktadır. Herhangi bir sağlık sorununa karşı olarak görevlilerimiz sağlık personeli ile anında müdahale etmektedir.

 Yurt içinde yaşanacak herhangi bir sağlık sorununa karşı revir hizmetimiz 24 saat bulunmaktadır. Ayrıca nöbetçi personelimiz yurdumuzun hizmet aracı ile anında öğrencilerimizi bir sağlık kuruluşuna götürerek kontrollerini sağlamaktadır. Sağlık bir yaşam sürmeniz için sizlere her türlü teknik ve manevi destek alanında uzman personeller aracılığı ile sunulmaktadır.

 Diğer Olanaklarımız

 Bir ev ya da yaşam alanında olması gereken her türlü imkan Özel ege öğrenci yurtlarında sağlanmaktadır. Sosyal etkinlik alanları, etüt merkezi, bilgisayar odası ve özel çalışma alanları öğrencilere sağlanmaktadır. Ayrıca gelişmiş seçenekler bulunan kütüphanemizde 24 saat açık olarak hizmet vermektedir.

 Yurtlarımızın tamamında alt yapının el verdiği şekilde son sistem wifi hizmet bulunmaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz ders araştırmaları için internete kolay bir şekilde erişi sağlamaktadır. Bunun haricinde öğrencilerimize 24 saat sıcak su ve duş imkanı sunulmaktadır. Her odada banyo bulunmaktadır. Ancak ortak alanlarda da her ihtimale karşı banyo bulunmaktadır.

 Odalarımız

 Özel egen yükseköğrenim aydın kız öğrenci yurdu olarak öncelikle öğrencilerimizin rahat edeceği seçenekler sunulmaktadır. Bu kapsamda bünyemizde tek kişilik 2 kişilik ve 3 kişilik odalar öğrencilerin hizmetinde bulunmaktadır. Her odada öğrencilerimizin ders çalışabilmesi için çalışma masası, tuvalet ve banyo oda içerisinde yer almaktadır.

 Odalarımız öğrencilerimizin rahat edecekleri şekilde her türlü ihtiyaçlarını bulabilecekleri şekilde sağlanmaktadır. Bu kapsamda öğrencilerimiz ders saatlerine kadar odalarında rahat bir şekilde dinlenebilmekte ve zaman geçirebilmektedir. Odalarımız bakanlıkça belirlenen standartlar kapsamında atamalar yapılmaktadır.

 Yurt Fiyatları

 Özel ege öğrenci yurdu olarak öncelikli amacımız öğrencilerimizin konforu güvenliği ve sağlığı düşünülmektedir. Yurt fiyatları konusunda bakanlıkça bir fiyat belirlenirken öğrencinin yapısı şehrin yapısı ve sunulan hizmetler dikkate alınmaktadır. Yurt fiyatları konusunda kaliteli hizmet ve uygun fiyat seçenekleri sizlere sunulmaktadır.

 Öğrenci yurtları içerisinde en uygun fiyat seçeneği ile kiralık evlerden çok daha uyguna gelmektedir. Ayrıca öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda farklı seçeneklerde ortaya çıkabilmektedir. Birçok yurt her işlemden misafirlerinden para almaktadır. Ancak özel ege yurtlarında böyle bir durum olmamaktadır. Öğrencilerimizin konforu, güvenliği ve sağlığı için her türlü imkan yöneticiler tarafından karşılanmaktadır. Öğrenci yurdu fiyatları konusunda gelen taleplere göre işler oldukça hızlı çalışmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir