Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Survivor’da Yaşanan Son Gelişmeler

Survivor’da Yaşanan Son Gelişmeler

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

Survivor’da Yaşanan Son Gelişmeler

Survivor yarışması dünyada pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de severek takip edilen programlardan biridir. Dizi kadar yarışma programları da ülkemizde sevilir. Yarışmanın formatı 1992 yılında Charlie Parsons tarafından yaratılmıştır. Bu yarışmada yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir adada soyutlanarak çeşitli ödüller için yarışma yaparlar. Yarışmada eleme sistemi kademeli bir şekilde gerçekleştirilir. Sadece bir yarışmacı kalana kadar elemeler devam eder. Türkiye’de Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın pek çok seveni bulunur.

Survivor 2022 her gün yeni bölümleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yarışmalar yanında magazin olayları ile de dikkat çeken yarışmanın sevenleri de oldukça fazladır. Son elemede Sema’nın elenmesi ile birlikte kadın yarışmacıların azalması ile haftalık olarak takımların ayrılacağı duyuruldu. İlk haftada ünlüler takımının kaptanı Adem olurken gönüllüler takımının kaptanı da Nagihan oldu. Ayşe ünlüler takımından gönüllülere geçerken Evrim ve Nisa’da gönüllüler takımından ünlüler takımına geçti.

Kritik Olan Konseyde Neler Oldu?

Survivor’ın son elemesinde son derece kritik konseyde yarışmanın başarılı isimlerinden olan Sema yarışmaya veda etti. Sema uzun süre başarılı sonuçlar almasının yanında bazı dönemler performans birincisi de oluyordu. Son eleme konseyinde elenmesi ise sevenlerini bir hayli üzdü. Yeni takımların açıklanması ile birlikte yarışmacılar haftalık olarak takım arkadaşlarıyla yollarına devam edecekler.

Survivor Yeni Gelişmeler

Survivor da yaşanan yeni gelişmeler ile birlikte açıklanan takımlardan sonra pek çok yarışmacı sevdikleri arkadaşlarından ayrılırken bunun yanında sevmediği isimlerle de aynı takımda olmak zorunda kalacaklar. Yeni haftada Evrim ile Nisa’nın ünlüler takımına geçmesi ile birlikte ünlüler takımı atağa geçti. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerden ilk aday Hikmet oldu. Hikmet2in aday olmasının ardından oynanan iletişim ve dokunulmazlık oyununda ise ünlüler kaybetti ve ikinci aday Evrim oldu.

Her hafta unutulmadık ve beklenmedik bölümleri ile dikkat çeken Survivor’da yeni dokunulmazlık oyununda hangi takımın kaybedeceği ve üçüncü adayın kim olacağı da merak ediliyor. Sona yaklaşırken yarışmacı sayısının azalması ile birlikte rekabette de artış meydana geliyor. Son zamanlarda takımlar ve yarışmacılar arasındaki rekabetler de oldukça fazla. https://internetmanset.com/ sitesinden daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir