Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Trabzonspor’da Gelecek Sezon Hazırlığı Başladı

Trabzonspor’da Gelecek Sezon Hazırlığı Başladı

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

Trabzonspor’da Gelecek Sezon Hazırlığı Başladı

Süper Lig’de şampiyonluğunu sezon bitimine haftalar kala ilan eden Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı gelecek sezon için şimdiden hazırlıklara başladı. Ayrıca genç futbolcu Ahmetcan Kaplan için iki ülkeden talep olduğu yönünde iddiaların olduğu vurgusu da yapıldı.

Şampiyonluğa Giden Yol

2021 ve 2022 Ahmet Çalık lig sezonunu çok iyi sonuçlarla şampiyon bitiren bordo mavili ekip gelecek sezon için takımı daha genç ve atik hale getirmeyi planlıyor. Şampiyonluk kutlamalarına devam eden Trabzonspor’da 36 maçlık sezonda 22 galibiyet, 12 berabere biten maç ve sadece 2 yenilgi elde etti. Ziraat Türkiye Kupasında da güçlü bir finalist adayı olmayı uman bordo mavili ekip Kayseri spor engeline takıldı. Böylece sadece şampiyonluk kupasını kaldıracak olan Trabzonspor’da transfer dönemine hızlı bir giriş yapılması bekleniyor.

deneme bonusu veren siteler

Abdullah Avcı İşi Sıkı Tutuyor

Abdullah Avcı’nın aklındaki isimleri son iki maçta da düşünerek hareket edeceği belirtildi. Ahmetcan Kaplan için Almanya ve Fransa’dan taliplerin olduğu ve gidebilecek futbolcular arası da bulunduğu belirtildi. 19 yaşındaki genç futbolcu için iki önemli futbol takımının fiyat önerdiği ve Trabzonspor’unda düşüneceği yönündeki haberler ortalığı alevlendirdi. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın şampiyon oldukları bu sezonda en çok kaleci Uğurcan Çakır’a görev verdiği de görüldü. Performansından dolayı tercih edilen milli kaleci bu sezon iyi bir çıkış yakaladı. Uğurcan Çakır takımının şampiyon olmasındaki en etkili isimlerden birisi oldu. 

Formun Üstü

Formun Altı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir