Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. SONGÜL BAYRAM

SONGÜL BAYRAM

admin admin - - 2 dk okuma süresi
13 0

SONGÜL BAYRAM

Songül Bayrak, 5 Mart 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatının tamamını, babasının memur olmasından kaynaklı atandığı şehir olan İstanbul’da geçirdi. Muhasebe bölümünde ilerlemek istemesinin nedeni kendine idol olarak benimsediği annesinin de muhasebeci olmasından kaynaklıydı. Annesinin yolundan gitmek istedi.

Ortaokul yıllarından itibaren resimle ilgilenen Songül Bayram, zaman geçtikçe sanat alanında güzel ilerlemeler kaydetti ve yeteneğini gün geçtikçe geliştirdi. Resim yapmak, işten arta kalan zamanlarda zevk aldığı özel bir tutku oldu onun için. Şimdilerde ise meslek hayatında iyice profesyonel hale gelmesi ve iki çocuklu bir anne oluşundan kaynaklı olarak resim çizmeye çok vakti olmasa da resim sergileri gezebilmek için kendine hep zaman arttırdığını dile getirmektedir.

Muhasebeciliğe adım attığı yirmili yaşlarının üstüne koyduğu yirmi sene bu alanda kaydettiği başarıların yirmi ayrı basamağı olmuştur. Her zaman annesinin izinden gideceğini söyleyen Songül Bayram, annesinden öğrendiği her şeyi kendi meslek hayatına adapte etmiş ve uyarladığı bütün kaliteli hamleler sayesinde İstanbul içinde adı sıklıkla anılan bir muhasebeci haline gelmiştir.

Muhasebe alanında ilerleme kaydedebilmek için sıkı bir sayısal zekaya ve görsel yeteneğe sahip olmak gerekir. İkisini de bünyesinde barındıran Songül Bayrak, değişen dünya dengeleri karşısında dünya dili haline gelmiş olan İngilizcesini de geliştirdiği için sadece Türklerin değil yabancıların da başvurduğu bir muhasebeci olmuştur son yıllarda.

Ofis çalışanı olarak sürdürdüğü on yedi seneden sonra, evini ofis haline getirmeye karar veren Songül Bayrak freelancer olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Kendisiyle iletişime geçebilmek için iletişim kısmındaki dahili numarayı ya da sahip olduğu mail adresini kullanabilirsiniz.

songül bayram kimdirsongül bayram haberlerisongül bayram kimsongül bayram

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir