Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Trabzon’dan Kıyasıya Pazarlık! Her Şey Masouras İçin

Trabzon’dan Kıyasıya Pazarlık! Her Şey Masouras İçin

admin admin - - 3 dk okuma süresi
8 0

Trabzon’dan Kıyasıya Pazarlık! Her Şey Masouras İçin

Trabzonspor çok istediği kanat oyuncusunu renklerine katmak için Yunan kulübü ile adeta pazarlık savaşında. Her şey Masouras için… Bordo-Mavili Karadeniz ekibi, 27 yaşında bulunan kanat oyuncusunu kulübünde görmek için kesenin ağzını açtı. Yunan spor kulübü ile kıyasıya pazarlık mücadelesine giren Trabzon, 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı ancak Yunan ekibi de pes etmiyor. mariogame.net

Pazarlık İyice Kızıştı

Ünlü futbolcunun aslında gönlü Trabzon’da aynı zamanda Abdullah Avcı’nın da ısrar ettiği oyuncunun transferi için pazarlık iyice kızışmış görünüyor. Bir taraftan Trabzonspor bir taraftan da Yunan kulübü Olympiakos’un ısrarları pazarlığı daha da artırdı. Ancak Olympiakos, Masouras için daha fazla para dökmeye hazır görünüyor.

Pazarlığın ilk başladığı anlarda 10 milyon Eurolar konuşuluyordu ancak bu rakam çok fazla göründüğü için Olympiakos da belirtilen rakamdan geri döndü. Şimdilerde Olympiakos’un 7 milyon Eurolara sıcak baktığı öğrenildi.

Trabzon Çok İstiyor

Ünlü futbolcunun transfere konu olmasının ardından harekete geçen Trabzonspor, Masouras için her şeyi yapmaya hazır ve bu oyuncuyu Teknik Direktör Abdullah Avcı dahil tüm Trabzon ekibi çok istiyor. Diğer taraftan gönlünün Türkiye’de olduğu ifade edilen Masouras için istenen rakamların Trabzonspor için çok geldiği belirtiliyor.

27 yaşındaki Masouras için farklı formüller üzerine de kafa yoran Trabzospor’un gündeminde sporcunun kiralanması da var. En son Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Karadeniz’in güçlü ismi Trabzonspor’da kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bunun yanında asbaşkan Ertuğrul Doğan ve Takımın Tecrübeli Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Masouras’ın transferi için bir toplantı yaptıkları pazarlık konusunu yeniden görüştükleri bildirildi.

Pazarlık Ocakta Bitecek

Herkesin merakla beklediği kıyasıya pazarlık mücadelesinin önümüzdeki ocak ayında sonuca ulaşması bekleniyor. Hem kanat hem de sol bekte top koşturabilen ünlü futbolcu Masouras transferinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Trabzonspor’un Abdullah Avcı’nın transfer çalışmalarında listenin en başında yer alan Georgios Masouras’ın, daha önce Olimpiakos ile görüşmelerinde 10 milyon Euro’dan bahsedilmişti. Söz konusu rakamı çok bulan Trabzon ekibi pazarlık mücadelesine tüm hızıyla devam ediyor. Diğer taraftan Masouras transferi için Yunan ekibinin 7 milyonu gözden çıkardığı biliniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir