Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. MURAT BEYAZ KİMDİR ?

MURAT BEYAZ KİMDİR ?

admin admin - - 2 dk okuma süresi
8 0

 DJ, Prodüktör ve söz yazarı. İstanbul doğumlu Rizeli müzik yapımcısı 3 Albüm ve 18 single çalışması ile müzik piyasasına 2016 yılında hızlı bir giriş yapmıştır. Müzik hayatına 2009 yılında yerel bir radyo istasyonunda DJlik yaparak başlamıştır. Çok sayıda konser ve festivalde sahne almış bir çok gece klübünde etkinliklere katılmıştır.

 Yurt dışında çeşitli mekanlarda sahne alan Murat Beyaz, adını son zamanlarda en çok dinlenen şarkısı PETRA ile duyurmuştur. Bunun yanı sıra BACK TO LOVE, STAY A WHILE, FOR YOU ve BROKEN LOVE isimli şarkıları 81 ülkede dinlenmiş bir çok radyoda hit yapmıştır. YouTube da sanatçı Ezgi ile yapmış olduğu feat çalışması DÖN BANA çok sayıda beğeni almış günlerce çalma listelerinde favori olmuştur. Aslen Rizeli olan Murat Beyaz 1987 yılında istanbul Bakırköy’de doğmuştur. Uzun yıllar yurt dışında yaşayıp müzik ile ilgili çeşitli eğitimler almıştır. Kullandığı prodüktör programlarıyla ilgili çeşitli eğitim setleri olan Murat Beyaz Bu alanda da başarısını göstermiş bir Müzisyen olduğunu kanıtlamıştır.

 Aktif olarak müzik hayatına halen devam eden Murat Beyaz en popüler şarkılarından oluşan bir best of albümü çıkaracağının sözünü tüm sevdiklerine paylaşmıştır.

https://open.spotify.com/artist/6jPCHo5bcxnrCSmvYDBXj1?si=BuGV92pYRfWx25rPoO1JsA    https://www.shazam.com/tr/artist/202843852/murat-beyaz    

https://music.apple.com/tr/artist/murat-beyaz/1104881415?l=tr

https://youtube.com/c/MuratBeyazArrangement

https://instagram.com/muratbeyazmusic

https://www.facebook.com/muratbeyazmusic

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir