Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bakan Pakdemirli: Kariyer dediğiniz aslında kaderdir

Bakan Pakdemirli: Kariyer dediğiniz aslında kaderdir

admin admin - - 3 dk okuma süresi
8 0

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Ben küçük yaştan beri başarılı insanların yöntemini gözlemlemeye çalıştım. Kariyer dediğiniz aslında kaderdir. Siz kaderin size çizdiği yolda ne kadar çok donanımlıysanız yol ayrımlarında yaptığınız seçimlerden en karlı çıkan siz olursunuz” dedi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fahri doktora takdim töreninin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi’nin (DEÜ) 2021- 2022 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katıldığı törende AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, akademisyenler ve öğrenciler yer aldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gençlere seslenerek şunları söyledi:

* Ben küçük yaştan beri başarılı insanların yöntemini gözlemlemeye çalıştım. Kariyer dediğiniz aslında kaderdir. Siz kaderin size çizdiği yolda ne kadar çok donanımlıysanız yol ayrımlarında yaptığınız seçimlerden en karlı çıkan siz olursunuz. Multidisipliner olmak, çok şeyle uğraşmak hayatta çok büyük faydaları olabilecek bir şeydir.

* Hayatta her zaman başarı yok. Başarı kadar başarısızlıklar da vardır. Önemli olan başarısızlıklardan ders almak, yılmadan ilerlemektir. Zamanı iyi kullanmak oldukça önemli. Hayattaki en kıt kaynaklarımızdan biri zamandır. İnanamayacağınız bir hızla zaman geçiyor. Analitik yönünüzü mutlaka geliştirin.

KURUM: ADALETİ VE EŞİT EĞİTİM HAKKINI GETİRDİK

Yeni akademik yılda bilim insanlarına ve öğrencilere başarılar dileyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da şöyle konuştu:

* Biz üniversitelerimizi sadece eğitim veren yerler olarak değil, aynı zamanda medeniyetimizin inşasını gerçekleştirecek genç beyinlerin, sağlıklı nesillerin yetiştiği merkezler olarak görüyoruz. Hamdolsun, son 20 yılda, Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde eğitime, öğretime, üniversitelerimize çok büyük yatırımlar yaptık.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir