Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Mükemmele Ulaşmak İsteyenlerin Tercihi: Dr Medya!

Mükemmele Ulaşmak İsteyenlerin Tercihi: Dr Medya!

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

Medya ve tanıtım filmi konusunda aradığınız her türlü desteği size sunabilecek olan Dr Medya seslendirme ve dublajdan, yazılım üretimine kadar pek çok konuda uzman bir kadroyla hizmet vermektedir. Şirketin daha kendi internet sitesine girdiğiniz aslında nasıl başarılı bir çalışma yürüttüğünü görebiliyorsunuz ve emin ellerde olduğunuzu anlıyorsunuz.

Zaten şirketin temel mottosu mükemmeli yakalamak yani diyorlar ki prodüksiyon ve reklam seslendirme gibi işlerde en iyisini istiyorsanız bizimle çalışın her ne kadar bu söz oldukça iddialı gelse de şirketin web sitesinde yapılan yorumlara bakacak olursak tanıtım filmi çekimi gibi zorlu işlerin bile hakkını vermeyi bilmişler.

İsviçre Çakısı Gibi Şirket

İl başta Dr Medya adını duyduğunuzda bu isim firma tanıtım filmi ve prodüksiyon gibi çok geniş bir alanda çağrışım yaptığı için şirketin ne işle uğraştığı konusunda tereddüde düşebiliyorsunuz. Ama biraz araştırınca şirketin isminin her şeyi anlattığını anlıyorsunuz. Şirket tamda isminin anlattığı gibi medya dünyasının ilacı, adeta aranan taze kan. Diyelim şirketiniz için bir kurumsal tanıtım filmi mi çekmeniz lazım gelin Dr Medyaya gerisini dert etmeyin kendileri çekimden, film seslendirme işlerine, hedef gruba hitap etmek için yapılması gerekenlere kadar bütün konuları sizin için çözüyorlar. Bu sadece başlangıç, seslendirme işleriniz var ya da bir web sitesi mi istiyorsunuz Dr Medya ile hepsini gerçekleştirmek mümkün.

Vizyon Sahibi ve Güvenilir

Reklam ve seslendirme ajansı dünyasında en çok şikayet edilen konulardan biri uzun süreli çalışacak şirket bulmanın zorluğudur. Şirket bir kere tutturduğu kaliteyi bir daha tutturamayabilir ya da müşteriyi bağlamış olmanın rahatlığıyla yaptığı diğer tanıtım filmi işlerine gerektiği kadar özen göstermeyebilir. Ama Dr Medya ile çalışan müşterilere baktığımızda şirkete sonuna kadar güvenebileceğinizi görebiliyorsunuz.

Şirket yerinde saymayan dinamik bir yapıya sahip, kendilerini daha iyi ekipmanlarla, çalışanlarını eğitimlerle geliştirmeye devam ediyorlar. Düzenli olarak yardımcı oldukları firmalar yapılan her işte aynı kaliteyi aldıkları için oldukça mutlular. Yeni müşteriler ise yenilikçi ve yaratıcı tutumlarından dolayı adeta firmaya bağlanıyorlar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir