Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. “TÜRKİYE ALTIN ÇAĞ PARTİSİ” GELİYOR

“TÜRKİYE ALTIN ÇAĞ PARTİSİ” GELİYOR

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0

İdeolojik, mezhepsel ve inançsal ayrıştırıcı kutuplaşmaları reddederek birlik mesajı veren ve çözüm üretmeye geldiğine dair paylaşımlar yapan “Türkiyeseninlegüzell” isimli instagram hesabının detayları gün yüzüne çıkıyor.

“Türkiyeseninlegüzell” adı instagram hesabından projelerini paylaşarak çok geniş kitlelere ulaşmayı başaran, paylaştıkları video ve içerikleri milyonlarca sosyal medya kullanıcısı tarafından izlenen ancak tam anlamıyla kendini açıklamayan hesabın aslında partileşme sürecini tamamlamış ve kısa süre içerisinde parti ismini açıklayacak genç ve güçlü bir oluşum olduğu söylentiler arasında. Her zaman olduğu gibi beklenenin aksine söz konusu partinin ismini yine sosyal medya üzerinden açıklaması bekleniyor.

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre resmi kuruluş işlemleri tamamlanan partinin isminin “Türkiye Altın Çağ Partisi”, genel başkanının ise 38 yaşında genç bir iş adamı ve parti sloganının “Türkiye Seninle Güzel” olduğu öğrenildi. Sosyal medya üzerinden çıkış yapmayı planlayan partinin teşkilatlanma çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüttüğü düşünülüyor. Çözüm odaklı yaklaşımla projelerini ön plana çıkaran partinin, genç bir kadroyla kamuoyu önüne çıkmayı planladığı öğrenildi. Insatagram hesabından paylaşımların yorumlarına bakılırsa insanlar artık birçok şeyin değişmesi gerektiğinin farkında.

Bu değişimin habercisi acaba daha önce görmediğimiz bir kişi veya kişilerden mi ortaya çıkacak ? Hesap ne zaman parti ismini açıklayacak ?
Parti ismiyle sonraki paylaşımları neler olacak?
Açıklayacakları başka projeleri var mı?

Hem takipçileri hem de bizler bu hafta bu soruların cevaplarını bulmayı bekliyoruz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir