Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İslam Slimani’den Fenerbahçe Açıklaması

İslam Slimani’den Fenerbahçe Açıklaması

admin admin - - 4 dk okuma süresi
10 0

Fenerbahçe formasını 2018-2019 senesinde giyen İslam Slimani’den açıklama geldi. Kariyerini değerlendirmeye alan forvet oyuncusu Fenerbahçe günlerine de yer verdi. 2018-2019 sezonunun başında Premier Lig’in başarılı ekiplerinden Leicester City’den kiraladığı Cezayirli yıldız oyuncunun bu günleri istenildiği gibi geçmemişti. İslam Slimani de bu günlerine dair açıklamalara yer verdi. Kariyerinin zarar gördüğünü ve en büyük hatasını yaptığını ifade etti. Kariyerinin en kötü dönemlerini Fenerbahçe forması altında geçirdiğini söyleyen Islam Slimani; mental ve fiziki olarak bu durumun hayatının genelini etkileyen bir gelişme olduğunu söyledi. Sezon boyunca forma şansı bulmakta ve form tutmakta zorlandığını ifade eden açıklamalara da yer verdi. canlı bahis siteleri ve bedava bonuslar  için milanobet giriş  adresini ziyaret etmenizi öneririz

Fenerbahçe Günleri Bir Hataydı

Cezayirli milli futbolcu İslam Slimani; Fenerbahçe formasını giydiği dönemleri hatırlamak istemediğini ve hayatının en büyük yanlış kararını bu süre zarfında aldığını ifade etti. beIN Sports France kanalına verdiği demeçte kariyerinin geçmiş günlerine dair açıklamalara yer veren İslam Slimani; aynı zamanda da Türkiye’de geçirdiği günlerden de bahsetti. Fenerbahçe forması altında son derecede zorlandığı bir dönem yaşadığını söyledi.

Slimani; Fenerbahçe’ye geldiği günlerde teknik direktörün kendisine güvendiğini ve sürekli olarak forma şansı verdiğini söyledi. Sonrasında da işin renginin değiştiğini ve kiralık olarak takıma katıldığından dolayı idmanlarda yer alamayacağının ifade edildiğini belirtti. Bu yüzden idmanlara çıkmadığını da söyleyen İslam Slimani; ara transfer döneminde de tekliflere dönüş yapmasına da izin vermediklerini sözlerine ekledi. Bu yüzden Fenerbahçe’de geçen günlerinin fazlasıyla hata olduğunu da ifade etti.

Islam Slimani’nin Fenerbahçe İstatistiği

2018-2019 sezonunda Süper Lig’de Fenerbahçe forması giyen İslam Slimani; 25 maça çıktı. Oynadığı maçlarda 5 gol atma başarısı gösterdi. Takımda kadro dışı bırakılan isim olan İslam Slimani; ciddi bir form düşüklüğünü bu dönem içinde yaşadı. En kötü günlerini Fenerbahçe’de geçirdiğini ifade eden İslam Slimani; bu dönemi hatırlamak dahi istemiyor. Şimdiki form grafiğinden memnun olan ve düzenli olarak oynayan bir futbolcu olarak kendini gösteren Cezayirli oyuncu; en çok bu günleri hatırlamak istemiyor.

Fenerbahçe Zorlu Bir Takım

Premier Lig ekiplerinden Leicester City’den ayrılarak Türkiye’ye gelen İslam Slimani; bu günlerin zorluğunu samimi bir şekilde anlattı. Forma şansı bulamaması ve kadro dışında bırakılması gibi konulara değinerek; kariyerinin en kötü günlerini anlattı. Fenerbahçe kulübüne kiralık olarak dahil olduğu 2018-2019 sezonunun kendisi için son derecede zorlu bir süreç olduğunu ifade etti. Bu senenin bir an önce bitmesini istediğini ifade ederek; sezon sonunda bir an önce Türkiye’den uzaklaşma niyetini yerine getirdiğini de açıkladı. Samimi açıklamalara yer veren Cezayirli milli futbolcu; bu günleri asla özlemediğini ve bambaşka bir İslam Slimani’nin futbol severlerin karşısına çıktığını açıklayarak; sonrasında sıkı çalıştığını da beyan eden açıklamalara yer verdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir