Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Facebook Business Manager Nedir?

Facebook Business Manager Nedir?

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

Facebook Business Manager, reklam verenlerin Facebook pazarlama süreçlerini tek bir noktadan yönetmelerine, varlıklarını ekiplerle ve farklı işletmelerle paylaşmalarına, yönetimine ortak etmelerine olanak tanıyan bir portaldır. Facebook Business Manager sayesinde facebook üzerindeki tüm pazarlama araçları ortak bir yerden yönetilebilir.

Geçmişte facebook reklamları çok fazla kişi tarafından kullanılmadığı için yönetim olarak kargaşaya sebep olmuyordu. Zamanla facebook reklam kullanımı artıp, reklam çeşitlerinin de çoğalmasıyla yönetim zorlaştı bunun önüne geçmek için artık daha esnek bir yönetim portalı gerekiyordu. Bu ihtiyaç sonrasında Facebook Business Manager ortaya çıktı. Bu sayede artık aynı reklam hesabını birden çok kişi yönetebilecek, birden çok reklam hesabına aynı panelden erişilebilecek ve bireysel reklam hesapları (Facebook Ads Manager) başkaları tarafından yönetilebilecekti. Tüm bu kargaşayı çözmek için her şeyi tek noktada birleştiren Facebook Business Manager adında bir sistem geliştirildi.

Ben Kimim ?

Bilal Habeşi Yılmaz Sosyal medya yönetimi, Sosyal medya danışmanlığı,Instagram mavi tik doğrulama,logo tasarımı,web tasarım ,kurumsal kimlik oluşumu,dijital pazarlama gibi alanlarda çeşitli firma ve kurumlara hizmet vermektedir.

Sizde bu hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak İçin bize ulaşabilirsiniz

Sosyal Medya Adresimiz

Instagram: bhymedya

Web Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir