Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Avrupa Kupası Finalleri İçin Flaş Karar

Avrupa Kupası Finalleri İçin Flaş Karar

admin admin - - 2 dk okuma süresi
12 0

UEFA Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Liginin finalleri ertelendiği bilgisi geldi. https://www.bettingwm.com/casino-siteleri/  sitesinden gelen son dakika haberi olan bu uygulama, UEFA tarafında yapılan toplantıdan sonra açıklandı. Toplantıda korona virüsü salgını konuşulurken böyle bir erteleme kararı verildi. Ayrıca İstanbul’da yapılması kararlaştırılan Şampiyonlar Ligi finali için ve tüm finallere de erteleme kararı verildiği açıklaması yapıldı.

Sosyal Medya Hesabından Açıklandı

Şampiyonlar Ligi, Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi UEFA tarafından yapılan son dakika açıklaması ile ertelendi. Bu açıklama ise UEFA’nın resmi sosyal medya hesabından yapıldı. Açıklamanın içeriğinde ise korona virüs salgını yüzünden Mayıs 2020 tarihinde yapılması planlanan Şampiyonlar Ligi, Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finalleri için erteleme kararı alındığı yönündeydi.

Tarihler Belirlenmedi

Aynı zamanda UEFA’nın yaptığı açıklama sırasında erteleme yapılan tarihler ilgili resmi bir karar alınmadığı bilgisi de verildi. Bu tarihler için ise ilerideki dönemlerde açıklama yapılacağını bildirildi.

UEFA Başkanı olarak görev yapan Aleksander Ceferin’in başkanlığını üstlendiği toplantı, konferans çağrısı sonucu kuruldu. Bu çağrı sonucu kurulan çalışma grubu ise yaşanılan ve tahmin edilen tüm seçenekleri de düşünerek takvim konusunda bir karara varacak. Takvim için inceleme yapıldıktan sonra bir karar verilecek.

Bu karar sonrası ise belirlemesi yapılan tarihler tekrar bir duyuru ile ileri ki zamanda kamuoyuna bildirilecek. Tüm bu haberlere https://www.bettingwm.com  aracılığıyla ulaşabilirsiniz. UEFA’dan son dakika haberleri ve yeni tarihler hakkında bilgiler bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir