Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Fenomen Olmanın Güvenilir Adresi

Fenomen Olmanın Güvenilir Adresi

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0


Sosyal medya platformlarına, günlük olarak çok fazla zaman ayrılıyor. Nerede ise, akıllı telefon ve bilgisayar kullanıcılarının hemen hemen hepsinin bir sosyal medya platformuna üyeliği bulunuyor. Birçok kişi ise, bu platformlarda daha çok kişi tarafından takip edilmek ve gönderilerinin daha çok ilgi görmesini istiyor. Firma, birçok sosyal medya platformu için kullanıcılarına güvenilir ve gerçek takipçi sağlayarak, bu platformlarda öne çıkmalarına yardımcı oluyor. Bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerle, sektörde lider olan firma takipçi satın al başlıklı aramalarda da ilk sıralarda yer alıyor.

Firmanın Özellikleri Nelerdir?

Firma hizmet kalitesi ile sektörde aynı hizmeti veren birçok firmadan öne çıkıyor. Firmanın sunduğu paketlerde bulunan tüm gönderimler % 1010 gerçek ve aktif sosyal medya kullanıcılarından oluşuyor. Firma, online ödemelerde 3D güvenlik sistemini kullandığından, ödemelerde hiçbir sorun yaşanmıyor. Firma, müşterilerine söz verdiği süreler içinde paketlerini ulaştırıyor. Ayrıca, satıştan önce ve satış sonrası, müşterilerine 7 gün 24 saat kesintisiz destek sağlıyor.

Firmanın İnstagram Hizmetleri Nelerdir?

Firmanın, dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformu olan, İnstagram için birçok hizmeti bulunuyor.

Bu hizmetler şu şekilde sıralanıyor;

  • Tamamen gerçek kişilerden oluşan İnstagram takipçi satın al 250 kişiden 10.000 kişiye kadar değişiyor
  • İnstagram beğeni satın al: 100 kişiden 10.000 kişiye kadar değişiyor
  • İnstagram görüntülenme satın al: 1000 görüntülemeden 1000.000 görüntülemeye kadar değişiyor
  • İnstagram aylık otomatik beğeni satın al: 100 otomatik beğeniden 1.000 otomatik beğeniye kadar değişiyor

Firmanın bu paketlere uyguladığı ücretler, paketlerde tercih edilen sayıya göre değişiyor.

Firmanın Diğer Hizmetleri Nelerdir?

Firma Youtube hizmetleri ile de sosyal medya kullanıcılarına destek sağlıyor. Firma bu kapsamda 1000 kişi ile 1500 kişi arasında abone, 1000 ile 30.000 arası izlenme ve beğeni satın alma imkanı sunuyor. firma ayrıca son zamanlarda oldukça popüler olan Tiktok için de izlenme satın alma seçeneği sağlıyor.

Diğer Hususlar

Firma müşterilerine tüm paket içeriklerini belirli aralıklarla ve doğal bir artış sağlayacak şekilde gönderiyor. Böylece diğer kullanıcılar tarafından bu artışlar doğal olarak karşılanıyor. Firmanın hizmetleri ile ilgili tüm detaylara, https://sosyaladres.com/instagram-takipci-satin-al/ adresinden ulaşılabiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir