Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Medikal Tekstilde Labor

Medikal Tekstilde Labor

admin admin - - 1 dk okuma süresi
74 0


Uzun yıllardan beri laboratuvar forma terlik üretimi yapan firma forma çeşitleri, ameliyathane örtüleri ve sabo terlik üretimini kaliteli ve standartlarda üretmektedir.

İhtiyaçlarınız İçin

Uzun iş temposunda çalışmak zorunda kalan hemşire, doktor, hastabakıcı ve bazı sektörlerde giyilmesi zorunlu formalar için tercih adresiniz Labor Tekstil olmalıdır. Modern tasarımlar ve klasik tasarımları bulabileceğiniz firmayı internet ortamından da takip edebilir ve online alış veriş yapabilirsiniz. Tüm ürünleri sabo terlik fiyatları dahil son derece uygun fiyatlıdır. Tek ya da perakende satışta hizmet veren firma hemşire forması nereden alınır diye düşünenler için de tek adrestir.

Ürün Çeşitliliği

Medikal tekstil denilince akla ilk gelen üretim firması olan Labor Medikal tekstil ürünleri satışını yurt içi ve yurt dışına yapar. Ürün çeşitliliği bakımından her zevke ve bütçeye uygun olan Labor Tekstil’de renk ve model sıkıntısı görülmez. Birinci sınıf malzemeden üretilen Labor Tekstil ürünleri kaliteli ve uzun süre dayanıklılık özelliği gösterir. Solmaz, leke tutmaz Labor Tekstil ürünleri konfor hissi yaratır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir