Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Satılık Veya Kiralık Hizmet Alınabilen Hasta Karyolası

Satılık Veya Kiralık Hizmet Alınabilen Hasta Karyolası

admin admin - - 3 dk okuma süresi
8 0


Tedavi sürecinin ev ortamında gerçekleştirilmesi için kısa süreli, uzun süreli veya bazen sürekli bir şekilde ortopedik ve konforlu bir ortam oluşturulması gerekir. Bu ortam, hastane yapısına benzer bir şekilde kurulduğunda özellikle ilk ihtiyaçlardan birisi olan hasta karyolası temin edilerek tedavinin ilerlemesi açısından da rahatlık elde edilir. Çünkü bu tip karyolalar hem ortopedik açıdan hem kullanım fonksiyonları açısından hem de hijyen açısından çok daha rahat bir kullanım oluşturur. 

Kısa süreli ihtiyaçlarda kiralık olarak hizmet almak mümkün olduğu gibi sürekli ihtiyaçlarda hasta karyolası ürünleri için satın alma imkanları yer almaktadır. Bu noktada firma tarafından sunulan hasta yatağı kiralama gibi hizmetleri almak mümkündür. Örneğin trafik kazası, ameliyat veya kırık-çıkık gibi rahatsızlıklarda kısa süreli tedavi ortamını evde oluşturmak için kiralama hizmeti tercih edilebilecek ilk hizmetlerden birisidir. 

Firma imalatçı bir yapıya sahip olduğu için sunulan hasta karyolası ürünleri birçok noktaya göre her zaman daha düşük fiyatlı ve avantajlı bir yapı sergiler. Bu sayede seçtiğiniz ürün hızlı bir şekilde size ulaştırılır ve kurulumu gerçekleştirilerek satış sonrası destek hizmetleri de sağlanır. Bu sayede sorunsuz ve konforlu bir kullanım ile hasta bakımı ve refakat hizmetleri de kolay bir hale getirilebilir. 

Hasta Karyolası Kurtarıcı Bir Yapı Sağlayabilir

Özellikle evde tedavi süreçleri içerisinde hasta karyolası hasta için kurtarıcı ve tedavi hızlandırıcı bir süreç oluşturabilir. Çünkü firma tarafından sunulan bu ürünler hastanın daha kaliteli bir yaşama sahip olmasını amaçlamaktadır. Temel olarak hastalık süreci ne kadar uzun olursa olsun bu yataklar farklı motor yapısı veya mekanik yapısı ile hastayı çok iyi şekilde idare etmeyi sağlar. 

Motorlu yataklarda 2 motorlu, 3 motorlu veya 4 motorlu seçenekler sayesinde hasta oturma pozisyonuna, yatma pozisyonuna ve yan döndürme pozisyonlarına kolaylıkla gelebilir. Tuvalet, yemek ihtiyacının karşılanması ve dinlenme ihtiyaçları gibi her noktada sunulan hasta yatağı pratik bir kullanım oluşturur. Bu nedenle firmanın sunduğu hasta karyolası ürünleri hasta için ve bakıcı için önemli bir destek oluşturarak, kumandalı kullanım gibi her imkanı sağlamaktadır. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir