Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Doktor Mustafa Eraslan Kimdir?

Doktor Mustafa Eraslan Kimdir?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
7 0

Mustafa Eraslan, 1967 yılının Mart ayında, Ankara’ da dünyaya geldi. Lise eğitimini, Kocaeli İzmit Lisesi’nde aldı. Üniversite sınavında Türkiye derecesi yaparak Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. Hem tıp alanında, hem de aromatik bitkiler alanında çeşitli çalışmalar yürüttü. Tıp Fakültesi’ni 1993 yılında bitirdi. Gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında çok sayıda araştırma, konferans ve seminere katılım gösterdi. Mustafa Eraslan, ayrıca Panax ürünlerinin de satışını yapıyor. Peki, Panax ürünleri nedir?

Panax Marka Ürünler

Panax bir gıda takviyesi ve patenti alınmış bir üründür. Doktor Mustafa Eraslan’un formülize ettiği bir üründür ve bakanlıktan onaylıdır. Üretimi tamamen Türkiye’ de yapılan ürün, 2004 yılında piyasaya sunulmuştur. Yaşamın yoğun temposu zaman zaman sizi yorabilir ve enerji kaybettirebilir. Kaybettiğiniz enerjiyi Panax ile kazanmanız mümkündür. Tamamen bitkiseldir ve doğal bir üründür. Bu yüzden çok tercih edilir.

Panax Ürünleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Panax, Doktor Mustafa Eraslan ve diğer uzmanların beraber formülize ettiği bir üründür. İçeriğinde tamamen doğal bitkiler bulunan ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Üründe Mustafa Eraslan’ un güvencesi vardır ve doktor da bu ürünlerin satışını yapıyor. Panax’ı aldıktan sonra mutlaka düzenli kullanmalısınız. En az 8 saatlik aralıklarda kullanmalısınız. En uygun olanı ise sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanmanızdır.

Ayrıca piyasaya sunulan Panax adındaki her ürün orijinal değildir. Orijinal Panax’ ın üzerinde seri numarası ve barkod vardır ve kapağının altında koruyucu bir bant yer alır. Panax’ı çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza etmelisiniz. Hamile ya da emziren bayanlar hekimlerinden onay alarak Panax kullanmalıdır. Ürünleri Doktor Mustafa Eraslan güvencesi ile internetten sipariş verebilirsiniz. Tamamen güvenilir ve bitki özlerinden yapılmış bir üründür.

Daha fazla detay için mustafaerarslan.gen.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir