Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ödüllü doktor Op. Dr. Erdal Cücük zayıflama ve güzellik merkezi açtı

Ödüllü doktor Op. Dr. Erdal Cücük zayıflama ve güzellik merkezi açtı

admin admin - - 5 dk okuma süresi
9 0

‘Yılın Tıp Adamı’ Op. Dr. Erdal Cücük, Mersin’de zayıflama ve estetik işlemlerinin yapıldığı E.C. Life’ı kurdu.

 

Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden Altın Palmiye ve Altın Marka’da birer kez ‘Yılın Tıp Adamı’ ödülünü alan Op. Dr. Erdal Cücük, Mersin’de zayıflama ve estetik işlemlerinin yapıldığı E.C. Life’ı kurdu. Omnilux LED teknolojisi (gençlik ışığı) bölgede ilk kez E.C. Life’ta kullanılıyor

Medical Park Tarsus Hastanesi ve Mersin Ortadoğu Hastanesi’nde görev yapan, Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden Altın Palmiye ve Altın Marka’da birer kez ‘Yılın Tıp Adamı’ ödülünü alan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, Mersin’de zayıflama ve estetikle ilgili önemli bir yatırıma imza attı. Obezite (mide küçültme) ve diyabet (transit bipartisyon) ameliyatlarıyla tanınan Op. Dr. Erdal Cücük, Mersin merkez Mezitli ilçesinde zayıflama ve estetik işlemlerinin yapıldığı E.C. Life’ı hizmete açtı. E.C. Life Güzellik ve Zayıflama’da, bölgede ilk olan Omnilux LED (gençlik ışığı) teknolojisi dikkat çekiyor. E.C. Life, Mezitli’deki VM Medical Park Mersin Hastanesi’nin karşısındaki Kurtuluş Life Plaza’da faaliyet gösteriyor.

BAŞARI ORANI YÜZDE 90’IN ÜSTÜNDE

Omnilux teknolojisi hakkında bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, “Nanoteknolojik bir cihaz olan Omnilux, tam 7 FDA onayına sahip. İnanılmaz etki gösterebilen bu cihazla yapılan uygulamalarda başarı oranı yüzde 90 seviyesinde. Cihaz, kırışıklık ve ince çizgiler, akne skarı tedavisi, yaralar ve cerrahi izler, melanom dışı cilt kanseri, yanık izleri ve cilt çatlakları gibi alanlarda kullanılıyor. Bölgemizde şu anda E.C. Life dışında herhangi bir merkezde bu teknoloji yok” dedi. Op. Dr. Erdal Cücük, cihaza ilk günden itibaren büyük ilgi gösterildiğini, kadınların yanı sıra erkeklerin de Omnilux teknolojisini tercih ettiğini kaydetti.

ZAYIFLATAN TEKNOLOJİ

E.C. Life’taki diğer cihazlara da değinen Op. Dr. Cücük, zayıflamaya yönelik cihazlar ve uygulamalara dikkat çekti. Op. Dr. Cücük, “Merkezimizde, Omnilux teknolojisinin yanı sıra Cryo Lipoliz, LPG, Ulthera, Altın İğne, Hydro Facial, dermaroller, dermapen gibi, zayıflama ve güzelleşmeye yönelik ileri teknoloji ürünlerini kullanıyoruz” diye konuştu. Op. Dr. Cücük, yapılan işlemlerin bazılarını ise şöyle sıraladı: “Cilt analizi, anti aging, kırışıklık giderme, çatlak tedavisi, lifting, akne ve leke tedavisi, kimyasal peeling, el ve kol bakımı, sıkılaştırma, kavitasyon, selülit tedavisi, radyo frekans, lazer epilasyon, profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, microblading, kaş işlemleri, ipek kirpik, eyeliner, dipliner, protez tırnak, dudak kontür, kalıcı oje.”

ÖNCELİK HİJYEN KURALLARINDA

Op. Dr. Erdal Cücük yönetiminde, hijyenik şartlar, ileri teknoloji, nitelikli personel, yüksek konfor ve nezih bir ortamda hizmet sunan E.C. Life, güzelliğini önemseyenlerin yeni adresi olacağının sinyallerini veriyor. Gelişmiş cihazların yanı sıra şık dekorasyonuyla dikkat çeken E.C. Life’ta Uzman Estetisyen Elif Poyraz, Estetisyenler Gizem Cıbıl, Pınar Polat ve Deniz Doğdu görev yapıyor. Merkezin, ödüllü ve başarılı bir doktor olan Op Dr. Erdal Cücük kontrolünde hizmet vermesi, duyulan güveni artırıyor. E.C. Life hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0 324 502 72 64 numaralı hattı araması gerekiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir