Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Muharrem İnce Konya’daydı

Muharrem İnce Konya’daydı

admin admin - - 4 dk okuma süresi
8 0

Muharrem İnce’nin konuşmasından satırbaşları şöyle;

“İsrail’in Kudüs’e yönelik saldırılarına değinen İnce, “Ortadoğu’da kötü şeyler oluyor. ABD ve İsrail kalıcı bir saldırı gerçekleştiriyor. Onları buradan kınıyoruz.Ben Cumhurbaşkanı olduğumda size söz veriyorum, Gazze’ye gideceğim”“Bu milletin toprağını, suyunu, şeker fabrikalarını elinden almışlar. Eyy diyor cehape köprü yaptın mı? Ben sana sorayım sen hiç şeker fabrikası yaptın mı? Sen bu fakir milletin yaptıklarını 15 sene de sattın sen.”

“1 milyar dolarlık buğday alıyor. O parayı oraya, Suriyelilere vereceğine çiftçiye versene. Çocuklarımız GDO’lu yiyecekler yemeyecek. Yaşı ellinin üzerinde olanlar bilir. O domateslerin, salatalıkların kokusunu özlediniz değil mi? Bakın bir köylü çocuğu olarak, çobanlık yapmış birisi olarak size söz veriyorum bu millet hak ettiği yere gelecek söz veriyorum size.”

“Bana soruyorlar; Erdoğan’ı yargılayacak mısın? Hayır. İlk önce adil yargı sağlayacağız. O yargı gerekirse beni, gerekirse Erdoğan’ı yargılayacak.”

“Buğday fiyatı yüzde 11 mazot fiyatı yüzde 20 artmış. Ekonomi iyi gidiyor diyor. Enflasyon yüzde 10’unun üzerinde, işssizlik yüzde 20’nin üzerinde, 50 milyar dolarlık cari açık… Böyle giderse bu ülke bir kalp krizi geçirecek. Ben diyor bir manifesto hazırladım. Manifesto ne demektir şunları şunları yapacağım. 16 senedir aklın neredeydi? Kendisi düşünseydi zaten 16 senede yapardı.”“3 Kasım 2002’de milletvekili oldum. Aralıksız bugüne kadar hiç ara vermeden seçilen 7 kişi var. O 7 kişiden biri benim. Erdoğan benden 5 ay sonra milletvekili oldu. Askere gitsek ben çavuş o onbaşı olurdu. Bir günlük milletvekiliyken Başbakan oldu. Eee o zaman sen bir günlük vekil Başbakan oluyor da 16 senelik vekil niye Cumhurbaşkanı olmasın.”

“Burada şehit olana ayrı para burada şehit olana ayrı para verilir mi? Ayıptır günahtır. Bunu düzelteceğiz. Bütün şehit ve gaziler aynı parayı alacak. En haettikleri parayı alacaklar. Bana gariban Cumhurbaşkanı adayı dedi. E 16 senedir aynı parayı aldık da ben gariban kaldım da o nasıl bu hale geldi. Aslında ben çok zenginim. Bir Edirne’de miting yaptım oradan Hakkari’ye gitti. Meydanda Türk bayrakları vardı. İzmir Marşı çalıyordu. Oradan Rize’ye memleketin dört bir köşesi. Benim kızkardeşim 12 yaşından beri başörtüsü takıyor. İnsan kardeşinin başörtüsünü çıkarır mı? Bu ülkede isteyen istediği gibi giyinecek. Bunlar yalancıdır.” (İnce Başkan… İnce Başkan sloganları atıldı)

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir