Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Türkiye’nin nabzı Yenikapıhaber’de atıyor

Türkiye’nin nabzı Yenikapıhaber’de atıyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
12 0

Tüm Türkiye 15 Temmuz 2016 tarihinde sağcı,solcu,muhafazakar, milliyetçi, atatürkçü, Türk, Kürt, Laz, Çerkez demeden bir oldu.
Hain bir darbe girişimini tüm Türkiye halkı Büyük bedeller ödeyerek önledi. O gece 300’e yakın insanımız şehit oldu. Türkiye’ye oynanan oyunlar o günden sonra da devam etti. Küresel güçler Türkiye’yi ekonomik olarak kuşatmaya alarak Türk halkının azim ve kararlığını sınamaya devam ediyor. Türkiye’nin önde gelen siyasi partilerinin AK Parti, CHP ve MHP bir araya gelerek Yenikapı’da sergilediği duruş, birlik olduğumuzun en önemli göstergelerinden biriydi. Bugün de “Yenikapı Ruhu” aynı çoşkuyla devam ediyor.
AK Parti ve MHP “Cumhur İttifakı” ile “Yenikapı Ruhu”nun devam ettiğini tüm dünyaya göstermiş oldu. 2017 yılının Ocak ayında faaliyete geçen yenikapıhaber.com Türkiye halkının sesini duyurmaya,dürüst,objektif habercilik anlayışıyla yoluna devam ediyor.
Haberlerinde dürüstlük ve tarafsızlık ilkesiyle birlikte milli bir duruş sergileyen yenikapıhaber, okuyucularına en hızlı, en doğru, son dakika ve önemli haberler hakkında bilgilendiriyor.
Zahide Ceylan’ın önderliğinde yayın hayatına başladığı günden beri yenilerek güçlenen  Yenikapıhaber,  güçlü ekibiyle birlikte çalışmalarını kararlılıkla devam ettiriyor.

https://yenikapihaber.com/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir