Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. 11 yıl yatağa mahkum yaşadı, Mehmet Hoca ayağa kaldırdı

11 yıl yatağa mahkum yaşadı, Mehmet Hoca ayağa kaldırdı

admin admin - - 4 dk okuma süresi
10 0

Türkiye’nin tek Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca sayesinde yeniden ayağa kalkan Fatma Tuncer, haber merkezimize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleriyle tüm dünya tarafından tanınan Aydınlı Mehmet Hoca sayesinde felç teşhisi konmasına rağmen yürümeye başlayan Tuncer’in öyküsü akıllara durgunluk verecek cinsten.

Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleriyle tüm dünya tarafından tanınan ve dünyanın dört bir yanından hastası olan Aydınlı Mehmet Hoca, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yıllardır yatağa mahkum olan Fatma Tuncer’i yeniden ayağa kaldıran Aydınlı Mehmet Hoca’nın başarısı tıp dünyasını ayağa kaldırdı.

11 senedir yatalaktı

Yaklaşık 11 sene önce aniden geçirdiği baygınlık sonrası hastaneye kaldırılan Fatma Tuncer, yaklaşık 1 sene süren tedaviye yanıt vermeyince belden aşağısı felç teşhisi konularak taburcu edildi. Sedyeyle evine getirilen Fatma Tuncer, maddi durumu el vermediği için farklı illerde bulunan hastanelere gidemeyince kaderine razı gelerek yatağa mahkum yaşamaya başladı.

“Umudumu kaybetmiştim”

Doktorların bir daha yürümesi imkansız dediği Fatma Tuncer, “Evimizin koridorunda yürürken aniden baygınlık geçirdim. Gözümü açtığımda hastanedeydim ve hiç birşey hatırlamıyordum. Doktorlar, yapılan tetkikler sonrası bir daha yürüyemeyeceğimi söylediler. Felç olduğumu duyduğumda dünyam başıma yıkılmıştı” dedi.

Aile dostu tavsiye etti, şifa Aydın’dan ayağına geldi

Yaklaşık 11 sene yatağa mahkum yaşayan ve çocukları tarafından bakılan Fatma Tuncer’i ziyaret eden yakınları Havas ilmiyle ilgilenen birisine görünmesini tavsiye etti. İnternette yaptıkları araştırmada Aydınlı Mehmet Hoca’yla karşılaştıklarını söyleyen Tuncer, “Yakınımızın tavsiye etmesi üzerine çocuklarım çok umutlandı. Ben yeniden yürüyeceğime inanmadım ama heyecanlanmadım değil. Çocuklar internetten Aydınlı Mehmet Hoca’yı bulmuşlar. Baktığımız zaman daha önce Manisa’da yaşayan bir kişiyi ayağa kaldırdığını okuduk. O andan sonra bizede umut ışığı doğdu” ifadelerini kullandı.

Aydınlı Mehmet Hoca ön bakımını yaptı, gerçek şok etti

Aydınlı Mehmet Hoca’ya ulaşan aile bireylerine ön bakım bizzat Aydınlı Mehmet Hoca tarafından yapıldı. Aydınlı Mehmet Hoca’nın elde ettiği ilk bulgularda haneye büyü yapıldığı ortaya çıktı. Aileye durumu aktaran Aydınlı Mehmet Hoca, tedavi sürecinde kullanılacak malzemelerin temin edilmesi için aileye liste verdi.

Ailenin malzemeleri temin etmesi üzerine özel uçakla Mardin’e giden Aydınlı Mehmet Hoca tam 11 gün Mardin’de kaldı. Alternatif tedavi, bioenerji ve Havas ilmiyle Fatma Tuncer’e tedavi uygulayan Aydınlı Mehmet Hoca, 1 aylık süre sonunda Tuncer’in yeniden yürümesini sağladı.

“Allah Aydınlı Mehmet Hoca’dan razı olsun”

Konuyla ilgili haber merkezimize açıklamalarda bulunan Fatma Tuncer’in kızın Zeliha Tuncer, “Allah Aydınlı Mehmet Hoca’dan razı olsun. Onun sayesinde annemiz ayağa kalktı. Umudumuzu kaybetmişken bize büyü yapıldığı bilgisine ulaştık. Büyünün etkisi neticesinde annemin ayaklarında his kaybı meydana gelmiş. Gözlerimle görmesem inanmazdım. Aydınlı Mehmet Hoca’nın tedavi yöntemleriyle annem gözümüzün önünde ayağa kalktı. Süryani kökenli bir büyü yapılmış. Diğer şikayetlerimizde de azalma var. Yani kısacası hayatımız Aydınlı Mehmet Hoca’yla değişti” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir