Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. DRONE’LAR İLE ANLIK HABER havadrone.com

DRONE’LAR İLE ANLIK HABER havadrone.com

admin admin - - 2 dk okuma süresi
8 0

 

Günümüzde yaşanan gelişmeler ve olaylar, teknoloji sayesinde anlık olarak kayıt altına alınabilmektedir. Üstelik bu olaylar birer haber niteliğindeyse ve bülteni etkiliyorsa kayıt altına alma işlemi o kadar önem arz eder.

Yapacağınız haberleri ve olay yerini en doğru çekimlerle izleyicilerinize sunmak istiyorsanız tam da doğru adrestesiniz. www.havadrone.com sitemizi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı açılardan yapacağımız çekimlerle, haber sunumunuzu en gerçekçi görseller ile sunabilir ve olay yerinde bulunuyormuş hissi verebilirsiniz. İşte bir teknoloji harikası olan ve havadan çekim yapan Drone’lar ile en güzel görseller size ait olacak. Haberinizi oldukça farklı perspektifler ile sunabileceksiniz. Bir yerin açılış törenine katılacak ya da bu açılışı bizzat kendiniz yaparak güzel anılar biriktirmek istiyorsanız, Drone’lar ile havadan çekim yapan firmamız daima hizmetinizde. Her açıdan uzman ekibimizle doğru çekimler yaparak ve aynı zamanda güvenliği sağlayarak istediğiniz şekilde çekilen kayıtları size sunmaktayız. Sitemizde de www.havadrone.com göreceğiniz gibi, Drone ile havadan çekim yapan ekibimiz, bu konuda oldukça tecrübeli olup, gerek Drone cihazının kullanılıp yönlendirilmesi, gerekse kamera çekimlerinin doğru şekilde yapılabilmesi adına en kaliteli ekipmanları kullanmaktadır. Drone cihazımız, uzun pil ömrü ile olumsuz hava şartların da da çekim yapabilmektedir. Ancak bu olumsuz hava şartları 10 M/S yi aşıyorsa bu durumda çekim yapılması olanaksızdır.

Drone kiraladığınızda Drone pilotu ve ekibimizle birlikte çalışıyor, istediğiniz senaryo ve kurguda kaliteli çekimler yapılmasını sağlıyoruz. İçiniz rahat şekilde firmamızı tercih edebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir