Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Burun Ameliyatı – Rinoplasti

Burun Ameliyatı – Rinoplasti

admin admin - - 2 dk okuma süresi
11 0

Yapısal olarak kusurlara sahip olan burunlarda nefes alıp verme sorunu yaşanmaktadır. Bu sorundan kurtulmak için ise burun ameliyatı yapılması gerekmektedir. Aynı zamanda estetik olarak güzel bir görünüme kavuşmak isteyenler için de ameliyat seçeneği çok doğru olmaktadır.

Yapısal olarak kusurlara sahip olan burunlarda nefes alıp verme sorunu yaşanmaktadır. Bu sorundan kurtulmak için ise burun ameliyatı yapılması gerekmektedir. Aynı zamanda estetik olarak güzel bir görünüme kavuşmak isteyenler için de ameliyat seçeneği çok doğru olmaktadır. Cerrahi bir girişim yapılarak burnun şeklinin düzenlenmesi ile birlikte hastalar kendilerini çok daha iyi hissetmektedir. Burun boyutlarının azaltılması ve arttırılması bu ameliyat sayesinde mümkün olmaktadır.

Burun estetiği sayesinde burun tıkanıklıklarına yol açan sorunların ortadan kalkması da mümkün olmaktadır. Burun ameliyatı yaklaşık olarak 1,5 saat kadar sürmektedir. Ameliyat öncesinde hastaların mutlaka uzman doktor ile beklentilerini paylaşması gerekmektedir. Yüz dengesine bağlı olarak burun boyutunun çok iyi bir şekilde ayarlanması gerekmektedir. Antalya burun estetiği sırasında amaçlanan asıl hedef yüz dengesinin sağlanması ve doğru oranın yapılmasıdır.

Doktor Eyüp Bozkurt hastaları ile sağlıklı bir iletişim kurarak ameliyat öncesinde hastaların şikayetlerini ve isteklerini dinlemektedir. Burun ameliyatı sonuçlarının sağlıklı ve uzun ömürlü olması için gereken tüm uygulamalar yapılmaktadır. Yenilenmiş burun konturunun tam bir şekilde oturması bir yıllık süreyi kapsamaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir