Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Oyuncu Nigar Aliyeva Kimdir? Nigar Aliyeva Nasıl Birisidir? Nelerden Hoşlanır? *2021

Oyuncu Nigar Aliyeva Kimdir? Nigar Aliyeva Nasıl Birisidir? Nelerden Hoşlanır? *2021

admin admin - - 4 dk okuma süresi
15 0

Oyuncu Nigar Aliyeva Kimdir? Nigar Aliyeva Nasıl Birisidir? Nelerden Hoşlanır? *2021

Oyuncu Nigar Aliyeva 13 Kasım 1986 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü şehrinde evin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Oyuncunun kendisinden büyük bir ağabeyi ve kendisinden küçük bir erkek kardeşi vardır. Oyuncu Nigar Aliyeva 35 yaşında ve çoğu sanatçı ve oyuncular gibi Türkiye’nin metropol şehri İstanbul’da ikamet etmektedir.Akrep burcu olan oyuncu1 metre 60 santim boyunda ve 46 kilogramdır. Esmer bir tene sahip olan oyuncu Nigar Aliyeva koyu kahverengi uzun düz saçlara sahiptir. Gözlerinin rengi de saçları gibi koyu kahverengidir.

Oyuncu Nigar Aliyeva, bebeklik ve çocukluk döneminde çoğu çocuğun aksine oldukça sakin ve yaramaz olmayan bir çocuk olarak büyümüştür. İlkokulun ilk dönemlerinden itibaren matematik ve edebiyata ilgi duymuş bundan sebep okul durumu orta seviyelerde olsa da edebiyat ve matematik dersleri diğer derslerine göre daha başarılı olmuştur. İlkokul gibi ortaokul ve lise eğitimini de Azerbaycan’da tamamlamıştır. Sırasıyla ortaokul ve lise hayatını tamamlayan oyuncuyine Azerbaycan’da, Azerbaycan Güzel Sanatlar Üniversitesi Pop Sanatı Bölümünü dört yıl okuyarak başarılı bir şekilde mezun olmuştur.

Oyuncu Nigar Aliyeva,Azerbaycan Güzel Sanatlar Üniversitesi Pop Sanatı Bölümünden mezuniyetinden sonra yine Azerbaycan’da farklı ajanslarda çalışmıştır. Bu ajanslarda hem oyuncu (aktris) olarak hem de model olarak oldukça başarılı bir grafik çizmiştir. İlk zamanlar ailesi kendisinin bir oyuncu olmasına karşı çıksa da daha sonraları anlayışla karşılamışlardır. Kendisi gibi küçük kız kardeşi de sanat ile; müzikle ilgilenmekte ve enstrüman olarak da gitar çalmaktadır.

Oyuncu Nigar Aliyeva daha büyük emelleri, amaçları, tutkuları ve hedefleri için hem oyunculuk hem de modellik için 2017 yılında İstanbul’a taşınmıştır. Dört yıldır da İstanbul’da yine oyunculuk ve modellik çalışmaları yapmaktadır.

Oyuncu Nigar Aliyeva dört yıl önce 2017’de İstanbul’a taşındıktan sonra iş hayatının yanında alanı ile ilgili olarak eğitimine de devam etmiştir. Bununla ilgili olarak da Beyoğlu’nda yerleşik bir özel sanat kurumu olan Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde daha sonra da Craft tiyatro eğitimine başlamış ve halen bu eğitimine devam etmektedir. Eğitiminin devamı ile birlikte tiyatro ve dublaj işleri ile de ilgilenmektedir. Her zaman açık sözlü olan oyuncu bazı hayranlarını üzecek olsa da takım olarak Galatasaray’ı desteklemektedir. Henüz bir ilişkisi olmayan oyuncu dünyaya farklı pencerelerden bakmayı tercih eden bir sanatçıdır. Çocukluğundan beri edebiyata düşkünlüğünün yanı sıra oyuncu Nigar Aliyeva spor ile de ilgilenmekte ancak siyasetten uzak durmaya çalışmaktadır.

Instagram, kadın kozmetik ve moda alanlarında oldukça meşhur olan Oyuncu Nigar Aliyeva’ya geleceğe dair hedef ve hayalleri sorulduğu zaman da kendisine ait bir tiyatro açmak olduğunu söylemektedir.

Kaynak: https://www.instagram.com/nigar_aliyeva_official/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir