Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Keyifli Avrupa Turu Sizi Bekliyor

Keyifli Avrupa Turu Sizi Bekliyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
14 0

Son derece eğlenceli ve keyifli bir Avrupa turu, eski kıta olarak da bilinen bu bölgenin tanınması açısından harika bir fırsat. Birden fazla güzergah ve rota üzerinden belirlenmiş olan tur, Avrupa’nın kabine yapılan mükemmel bir yolculuk.

Rotanızı Seçin

  • Avrupa rüyası ekonomik tur kapsamında 14 farklı ülkeyi ve 28 değişik kenti görmek mümkün. Tam 16 gün sürecek olan turun bir gecesi, Adriyatik denizinde yapılacak olan yolculuk ile daha farklı bir heyecan yaşamanızı sağlıyor. Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Slovakya, Avusturya, Çekya, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İsviçre, Vatikan ve İtalya gibi ülkeleri görmeniz mümkün.
  • İngiltere turu ise 5 ülkeyi kapsıyor. 11 günlük turda Galler, İngiltere, İskoçya, Kuzey İrlanda ve İrlanda var.
  • İskandinav turu Norveç, Slovakya, Letonya, Polonya, Finlandiya, Danimarka, İsveç, Estonya, Litvanya ülkelerine yönelik.
  • Sadece kuzey ışıklarını görmek için 3 gecelik Finlandiya turunu tercih edebilirsiniz.
  • Ayrıca Büyük İtalya turu da düzenleniyor ve son derece geniş bir programa sahip.

Birçok Hizmetten Faydalanın 

Avrupa turu paketlerinden herhangi birisini seçen müşteriler, verilen ve fiyata dahil olan birçok farklı hizmetten de faydalanabilirler. Tüm tur boyunca kahvaltı ücretleri, meblağın içindedir. Kent vergileri, ekstra turlar firma tarafından ödenir. Hem konforlu hem de güvenli olan otellere konaklama şansı sunuluyor. Ayrıca turların türüne göre feribot ve otobüs yolculuğu sırasında ekstra ödeme yapmak zorunda da değilsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir