Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Röportaj
  4. »
  5. OPET KART NEDİR?

OPET KART NEDİR?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
15 0

Opet Kart müşterilerimize ücretsiz akaryakıt, kampanyalar ve daha pek çok aktiviteler sunarak fırsatlarımızdan yararlanmanızı sağlayan, siz değerli müşterilerimizi daha yakından tanıma amacı ile opet tarafından sizlere sunulan bir sadakat kartıdır. Opet tarafından müşterilere sunulan ayrıcalıklardan yararlanmak için opet kart ya da diğer parolu kartlarımızdan birine sahip olmanız yeterli olacaktır. Opet istasyonlarında yapacağınız yada yapmış olduğunuz akaryakıt alımlarınız paropuana dönüşür ve indirimli yakıt almanızı sağlar. Paropuanlar sadece opet istasyonlarında akaryakıt alımı için kullanılmaktadır.

OPET KART SAHİBİ NASIL OLUNUR?

Size en yakın opet istasyonundan kartınızı başvuruyla ücretsiz olarak alabilirsiniz. Opet kartınızı teslim alırken size verilecek zarfta bulunan opet kart müşteri bilgi formunu doldurup imzaladıktan sonra opet istasyonlarında ki kutulara atabilirsiniz. Opet otobil kartınızı artık kullanamıyorsanız veya kaybettiyseniz yeni bir opet kart almak için çağrı merkezimizi arayarak bilgilerinizi teyit ettirip eski kartınızdaki puanlarınızın yeni kartınıza aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

PAROPUAN NEDİR NASIL KULLANILIR?

            Opet kart ve diğer parolu kartlar kredi kartı özelliği taşımamaktadır. Opetin müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı kartlardan sadakat kartı niteliği taşıyan bir karttır.

 Opet istasyonlarından yapmış olduğunuz akaryakıt alımlarında %0,5 opet istasyonlarında harcamak koşuluyla paropuan kazanırsınız. Opet kart puanlarınızı görmek için web sitemizin puan bölümümüzden yada istasyonda görevlilerimizden paro ekranından puanlarınızı öğrenebilirsiniz.

Paropuanın üye işyerlerinden kazandığınız puanları, puanı kazandığınız işyerlerinde harcamanız gerekmektedir. Paropuanlı işyerlerininin bilgilerini görmek için otobil adresinden görebilrisiniz. Opet kart dışında paropuanlı kartlarınızı da opet istasyonlarında akaryakıt alımı için kullanıp puan kazanabilir ve opet istasyonlarında tekrar kazandığınız puanları kullanabilirsiniz.

10 Haziran 2015 tarihinden itibaren LPG alımlarından kazanılan puanların benzin, motorin ürünleri alımında harcanmaması söz konusudur. LPG alımından kazandığınız puanları sadece LPG alımında kullanabileceksiniz.

Opet kart yada diğer parokartlarınız da biriken puanı opet istasyonlarında kullanmak için kart aktivasyonu işlemini mutlaka tamamlamalısınız. Kart aktivasyon işlemlerini online işlem merkezimizden veya sms yoluyla yapabilirsiniz.

Eğer arabanız yoksa ama şirketiniz adına yada başka bir şahsın üzerine olan bir arabayı kullanıyorsanız araba sizin olmasada opet kart sahibi olabilirsiniz.

Opet kart bilgilerinizi güncellemek için online işlem merkezimizi kullanabilir, isterseniz de çağrı merkezimizi arayıp istediğiniz işlemi yaptırabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir