Amerika’ da dil öğrenmek

ABONE OL
17 Temmuz 2019 17:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Amerika Birleşik Devletlerini dünyadadil eğitimi konusunda ilk 2 arasında yer alır. Bunun nedeni altında birçok sebep yatar. Birçok eyaleti, binlerce üniversite alternatifi ile mutlaka iyi bir eğitim ve şehir bulacaksınız. Kimine göre ulusların ülkesi olarak geçen Amerika Birleşik Devletlerin de farklı kültürler, coğrafi yapısı, çeşitli eğitim programları ile Amerika’da kariyer planlamasını kolayca yapabilirsiniz. Dil eğitimi konusunda bir den çok ulus olması nedeniyle, onlarla konuşarak dil öğrenmenizi pekiştirerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Amerika’da yaşam diğer ülkelere göre üst seviyedir. Yiyecek, giyecek, barınma gibi her insanın sahip olduğu kolayca erişebilirsiniz. Amerika’da dil eğitimi konusunda birçok dil okulu mevcuttur.

Amerika’da Öğrenmek

İngilizce evrensel bir dildir. Hayatımız da izlediğimiz yabancı diziler, filmler genellikle Amerikan İngilizcesi aksanı ile konuşur ve İngiltere İngilizcesinden daha kolay anlaşılır. İngilizce eğitimi almak için dünya da en çok gidilen ülke Amerika’dır. Amerikan hükümeti eğitim için sunmuş olduğu hizmetler ülke genelinde tebrik edilmektedir. Eğitime ve bilime oldukça para harcayan ülke bunun karşılığını kat kat görmektesinizdir. Eğer burada lisans veya yüksek lisans yapmak isterseniz size çeşitli imkanlar sunarak burada kalmanızı teşvik eder.

Amerika’da Yaşam Standartları

Amerika’da eğitim görmeniz için elinizde birikmiş para olmak zorundasınız. Ama diğer ülkelerde kıyas yaptığımız da Amerika’da yaşam ve konaklama ücretleri ucuzdur. Amerika’da her eyalet ve ya şehirlerde yaşam ve konaklama ücretleri değişir. Eğer iyi bir üniversitede eğitim almasını istiyorsan yaşam ve konaklama fiyatları 1000 ve 1500 Euro arasındadır. Çok üst düzey bir üniversitede eğitim almak istiyorsan yaşam ve konaklama fiyatları 1500 ve 200 Euro arasında değişmektedir. Amerika dil eğitimi konusunda en üst düzey eğitim veren ülkedir. En çok beyin göçü alan Amerika, iyi bir eğitim vererek onları geliştirir.

En İyi Ülke

Amerika’da İyi bir üniversite tercih yapmanız istiyorsanız genellikle New York, Boston, Los Angeles, San Francisco, Miami, San Diego. Amerika dil eğitimi veren yerlerde en çok tercih edilen ülkedir. Amerika’ da kısa sürede dil eğitimi alarak hem İngilizceyi sökmüş olacaksınız ve hızlıca öğrenerek paranız cebiniz de kalacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.