Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Serdar Noorzad: Başarının Temel Taşı İnanmak ve Çalışmaktır

Serdar Noorzad: Başarının Temel Taşı İnanmak ve Çalışmaktır

admin admin - - 3 dk okuma süresi
8 0

Serdar Noorzad: Başarının Temel Taşı İnanmak ve Çalışmaktır

Petrokimya sektöründe üst düzey yöneticilik yapan en genç isim olarak önemli bir misyon üstlenen Noorzad Şirketler Grubu CEO’su Serdar Noorzad başarının formülünü açıkladı. Henüz 27 yaşında olan başarılı iş adamı, “Başarının anahtarı inanmak ve çalışmak” diyor.
Başarıya genç yaşta ulaşmak hemen herkesin hayali, ancak bu hayali gerçeğe dönüştürebilenlerin sayısı oldukça az. 40 yaşın altında olmasına rağmen, global çapta faaliyet gösteren bir şirkette üst düzey yöneticilik yapan isimlerden biri de Serdar Noorzad. Henüz 27 yaşında olan Afganistanlı iş adamı, stajyer olarak girdiği iş hayatında kariyer basamaklarını hızla tırmanarak dikkatleri üzerine çekti. İş adamı, uzmanlık ve tecrübe gerektiren petrokimya sektöründe çeyrek asrı aşkın süredir faaliyet gösteren Noorzad Şirketler Grubu’nda CEO olarak çalışmalarına devam ediyor. Petrokimya dışında e-ticaret alanında da önemli projeler geliştiren genç işadamı, başarının anahtarının çok çalışmak ve dünyadaki gelişmelere ayak uydurmaktan geçtiğini söylüyor.

“KENDİNİZE HEDEF KOYUN VE O HEDEF İÇİN ÇOK ÇALIŞIN”
Türkiye’nin en genç iş adamları arasında yer alan, aynı zamanda petrokimya alanında üst düzey yöneticilik yapan en genç isim olan Serdar Noorzad, bunun hem bir motivasyon kaynağı olduğunu hem de kendisine sorumluluk yüklediğini belirtiyor.

Çalışma hayatının ilk yıllarında en alt kademelerde yer alarak sektörün tüm aşamalarını bizzat tecrübe ettiğini belirten başarılı iş adamı, “Bu bana yöneticilik hayatımda büyük katkı sağladı” diyor. Önceleri yerel çapta faaliyet gösteren Noorzad Şirketler Grubu’nun bugün global ölçekte yatırımlar yaptığına dikkat çeken Noorzad, gençlere hayallerinden asla vazgeçmemelerini öğütlüyor: “Kendinize bir hedef koyun ve onu gerçekleştirmek için çok çalışın. Başarının iki anahtarı var; biri inanmak, diğeri ise çok çalışmak. Tabii bu uzun bir yolculuk ve inişler çıkışlar oluyor. Bunlar sizi yıldırmasın. Emeklerinizin karşılığını almaya başladığınızda tüm o yorgunluk ve stres de geride kalıyor.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir