Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. CHP’li Özkoç, Tank Palet Fabrikası önünden Erdoğan’a seslendi: Yalan söylüyorsun

CHP’li Özkoç, Tank Palet Fabrikası önünden Erdoğan’a seslendi: Yalan söylüyorsun

admin admin - - 3 dk okuma süresi
16 0

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Arifiye’deki Tank Palet Fabrikası’nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a, fabrika önünden yanıt verdi. “Tankı paleti sattılar diyen yalan söylüyor” diyen Erdoğan’a peş peşe sorularla seslenen Özkoç, “Ne dün söylediğin doğru, ne bugün söylediğin doğru. Kılıçdaroğlu değil, sen yalan söylüyorsun” dedi. 

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya’daki Tank Palet Fabrikası’nın önünde basın açıklaması yaptı. Arifiye’deki fabrikada konuşan Erdoğan’ın sözlerine yanıt veren Özkoç’un açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“KATAR ORDUSU İLE İLGİLİ NE ANLATACAKSIN DİYE GELDİK”

* Duyduk ki bizim buraya geleceğimiz duyulunca Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da Sakarya’ya gelecekmiş. O Katar’ı anlatsın, biz Türkiye Cumhuriyeti’nin ordusunu anlatalım.  O mafyayı anlatsın, biz Türkiye’deki dürüst, namuslu yatırımcıları anlatalım. O Ethem Sancak’ı anlatsın, biz Türkiye’nin milli sanayicisini anlatalım dedik. Hatta dün kendisine çağrıda bulunduk:

* Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Türk ordusundan alıp da Katar ordusuna peşkeş çektiğin Tank Palet Fabrikası’nı, çok yakında iktidara geliyoruz, ‘Katar ordusundan söke söke alacağız, Türk ordusuna, milli sermayeye iade edeceğiz’ dedi. Biz de, sen Katar ordusu ile ilgili ne anlatacaksın diye geldik Tank Palet’in yanına.

“30 AY ÖNCE, ’18 AY SONRA MİLLİ TANK ÜRETECEĞİZ’ DEMİŞTİN, TANK YOK”

* ‘Bu Kılıçdaroğlu çok yalan söylüyor’ demiştin, şimdi söyle AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: Sen Sakarya Karasu’ya gelip de 30 ay önce, ‘biz 18 ay sonra milli tankı üreteceğiz’ dedin mi, demedin mi? Kılıçdaroğlu sana, ‘Üretemeyeceksin. Senin böyle bir imkan kabiliyetin yok, Katar ordusunun böyle bir imkan kabiliyeti yok’ dedi. Aradan tam 30 ay geçti. Milli tankı üretebildin mi? Milli tank yok. Kim yalan söylüyor Tayyip Erdoğan? Sen mi söylüyorsun, Kılıçdaroğlu mu?

“ARAZİYİ ETHEM SANCAK’A PEŞKEŞ ÇEKTİN Mİ, ÇEKMEDİN Mİ?”

* Karasu’da arkasını sıvazladığın Ethem Sancak’a, Sakarya’nın mülkü olan iki milyon metrekare araziyi bedava peşkeş çektin mi, çekmedin mi? Kılıçdaroğlu dedi ki, ‘Sen bu arazileri peşkeş çektin.’ Senin arkasını sıvazladığın Ethem televizyonlara çıktı, ‘Bu arazilerin tamamını bana bedava verdiler’ dedi. ‘Kira veriyor musunuz’ dediler, ‘Yok canım, ne kirası’ dedi. ‘Satın mı aldın?’ ‘Yok satın da almadım’. ‘Ne kadar para verdin?’ ‘Beş kuruş para vermedim’ dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir