Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. RüzgarNet Kotasız İnternet Hizmeti

RüzgarNet Kotasız İnternet Hizmeti

admin admin - - 3 dk okuma süresi
12 0

Niğde’nin RüzgarNet markası, ilklere adım atarak özgün ve özel internet hizmetleri ile dikkat çekiyor. Rakip firmalara göre özel paketler sunan tek marka özelliğindedir. Kota problemi olmayan ve internet hızında düşüş yaşanmadan sınırsız interneti kullanabilirsiniz. Türkiye genelinde mobil olarak sınırsız internet kullanma hakkını müşterilerine sunma özelliği bulunmaktadır. RüzgarCELL Mobil hattına sahip olarak her yere modeminizi de götürebilirsiniz. RüzgarLİFE, taşıma boyutunun küçük ve kolay taşınabilir olması nedeniyle sizlere sunulan bir kolaylıktır. Aynı zamanda da 4.5 G hızında hizmet vermektedir. Kendi altyapısını kullanarak hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Bu nedenle kesintisiz internet kullanımınız mümkündür. RüzgarNet interneti kullanabilmeniz için sabit telefona ihtiyacınız olmadan fiber internet teknolojisinden hizmet alabilirsiniz. 

Alt yapı işletme lisansı ve STH lisansı ve ulusal internet sağlayıcısı ile hizmet vererek hızlı ve güvenilir olduğunun kanıtıdır. 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Niğde sınırsız internet teknik servis hizmetini ücretsiz olarak müşterilerine sunmaktadır. Yaşanılan sorunları en geç 1 iş gününde düzeltmektedir. Niğde, Bor sınırsız internet hizmetleri de sunacakları ile ilgili açıklama yapan firma yetkilisi ise farklı ve yenilikçi internet hakkında bilgi verilmiştir. Müşterilerinin düşünceleri birincil önceliğidir. Taahütsüz olmasıyla birlikte “Net Hız” garantisi de verilmektedir. Faturanıza ek ücret yansıtılmadan taahütsüz ve sınırsız internetinizin keyfini sürebilirsiniz.

Birçok hizmet seçeneği ile müşterilerine binaların toplu internet alımlarında, işletmelere özel tarife ve paketlerde her türlü destek ve kaliteli hizmet verilmektedir. Hiçbir internet sağlayıcısının sunmadığı upload hızı ile video gönderimi, dosya gönderimi ve online oyun gibi faaliyetlerin kullanımında ayrıcalığı ve hızı görebilirsiniz. Niğde, Bor sınırsız internet kullanıcılarına alt yapı oluştururken bakır kablolar ile değil doğrudan fiber internet hızında hizmet vermektedir. Niğde sınırsız internet hizmeti ile başlayarak yeni yılda tüm Türkiye’ye hizmet vermek için çalışmalar sürmektedir. İbrahim Küçüksüslü yaptığı açıklamaları ile RüzgarNet firmasının şehit ailelerine ücretsiz ve sınırsız hizmet vermeye başlanacaktır. Bu konu ile ilgili hassas ve özenli bir çalışma yürüttüklerini de belirtmiştir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir