Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Aykut YAVUZ Kimdir?

Aykut YAVUZ Kimdir?

admin admin - - 2 dk okuma süresi
11 0

Aykut YAVUZ Fransa’da doğdu ve eğitim gördü. Türkiye’de Avukatlık mesleğini icra etmektedir.
Fransa’da 2 yıl Tıp eğitiminden sonra Türkiye’ye döndü ve Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu ve Üniversite’de öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. 4 yıl sonra Üniversitedeki görevinden istifa ederek Otomotiv, Savunma Sanayi ve Uluslararası Ticaret alanlarında yöneticilik ve Proje Liderliği yaptı. Uluslararası Projelerde de görev aldı ( Fransa ve Afrika ).
Bu alanlarda çalışırken Hukuk Fakültesini de bitirdi ve Avukatlık mesleğini icra etmeye başladı ve halen Türkiye’de ağırlıklı olarak Yabancılar Hukuku, Uluslararası Hukuk, Ceza Hukuku, Aile Hukuku alanlarında Avukat olarak çalışmaktadır.


İngilizce ve İspanyolcanın yanında anadili seviyesinde Fransızca bilen Aykut Yavuz, 11 yaşında vefat eden bir kız öğrencisinin anısına açtığı Aykut Yavuz Fransızca Dersleri adında Youtube Kanalı en çok izlenen fransızca eğitim videoları paylaşan kanalların arasında hızlı şekilde yerini aldı ve dünyanın farklı ülkelerinden binlerce insanın beğenisini ve takdirini kazandı.
Aykut Yavuz Youtube kanalında ücretsiz olarak temelden ileri seviyeye kadar videolar yayınlamaya devam ediyor.
@aykutyavuzfransizca Instagram sayfasında da takipçileri için fransızca ile çok pratik ve bilgi dolu içerikler paylaşıyor. @aykutyavuzlaw instagram sayfasında ise Hukuk ile ilgili Türkçe ve zaman zaman yabancı dilde içerikler paylaşmaktadır.
Frans ave Türkiye vatandaşı olan Aykut Yavuz, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve bazı Afrika ülkelerin yerel dillerini temel seviyede bilmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir