Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Milliler Organ Bağışını Destekliyor

Milliler Organ Bağışını Destekliyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

Her sene 3-9 Kasım Organ Nakli haftası olarak alınıyor. Bu sene de organ nakli haftası için İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan kamu spotunda dünya şampiyonluğu bulunan İbrahim Çolak da destek oldu. İbrahim Çolak konuşması içerisinde kendisinin de organ bağışını desteklediğini belirtti. Ayrıca organ bağışının hayat kurtardığını da eklemeden geçmedi. Kamu spotu içerisinde yer alan tek milli sporcu İbrahim Çolak da değildi. Aynı zamanda 2020 Tokyo olimpiyatlarında başarı elde eden Arıcan, Göksu Üçtaş ve Ahmet Önder de gibi değerli isimler de yer alıyordu.

Konuşmalar içerisinde organ bağışının bir hayata umut olduğu, desteklenmesi gerektiği ve tüm halkın bu konuda bilinçli olmaya davet edildiği tarzında konuşmalar yapıldı. Bu aşamada da milli jimnastiklerin konuşmaları, sporcuların sağlıkla ilgili konularda bilinçli olduklarını ve hassasiyetleriyle örnek bir duruş sergilediklerini gösterdi. Sporcuların yanında Milli takım antrenörü olan Yılmaz Göktekin de vatandaşları organ bağışına davet etti. 1xbet

Organ Nakli Haftasında Milli jimnastikçilerin Sesi Duyuldu

Organ bağısı hayati bir konu. Bu durumun hemen herkes tarafından biliniyor. Ancak insanlar bu konuda yeteri kadar bilinçli değil. Söz kendilerine geldiğinde bu kadar hassas bir tavır içerisinde olamıyorlar. Durumun tersine dönmesi ve halkın daha bilinçli olması için organ bağışı haftasında hazırlanan kamu spotunda da bu sefer sahada jimnastikçiler var. Milli sporcular halkı organ bağışıyla hayat kurtarma çağrısında bulundu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir